buz kakva dominacija crvenih i maestralni Allison.
Nogomet
- Uređivano
Koja statistika…preskocio sam jucer ovo ali ovo je brutalno sto je radio PSG
Iznenađuje me tako los Liverpool,ne pratim PSG inace ali da je ovako ubio Liverpool me sokiralo
I Liverpool opet prvak. Nema šanse da Arsenal nadoknadi 12 bodova.
Hojlunda se rijesit odmah na kraju sezone. Usro jos jednu utakmicu, umjesto 3-1 jebeni remi
- Uređivano
to je to od liverpoola…
Pariz bolji u ove dvije utakmice, zaslužili su.
Liverpool stvarno nema sreće, doslovno su naletili na drugu/prvu najjaču ekipu.
Donaruma večeras zvijer. Čovjek očitao lektiru svim golmanima svijeta kako se gospodari u svom šesneastercu. Nema ubačka koji nije pokupio/izbio, svaka intervencija na svom mjestu. I kao jagoda na tortu, dva odbranjena penala.
Slabo pratim utakmice Liverpoola, ali kad god to uradim, vidim kolika naivčina je Salah. Jedan od najbezobraznijih naivnih igrača koje sam imao prilike pratiti otkako pratim nogomet. Da je s početka utakmice samo pomislio da jednu od 2 lopte uputi svojim saigračima koji bi bili u savršenoj poziciji da postignu gol, rezultat ne bi bio ovakav kakav je bio večeras.
Raziel pa baš u ligi za razliku od prije bi bar koju dodao, ali taman baš što sam gledao stvarno je mogao poslat koju loptu suigraču koji je bio u boljoj šansi, no kako je buz rekao treba se dati priznanje PSG-u bili su bolji u tih 180 minuta i zasluženo prošli. Možda skinu kletvu sa sebe ako nastave ovako igrati kako protiv nas.
Mućko đubre Perišić opet zabio.
Vini be like:
Iznad Oblakaaa
Pa gdje mu iskopaju dvostruko diranje lopte. O jebo nogomet