Znači ja ne razumijem ovaj VAR i kako on funkcionira. To sam već komentirao prije, a i dalje se događa.

Everton vs United, 90. minuta, penal za Everton, režiser pokazuje snimku gdje se jasno vidi da de Ligt povlači Younga, a onda ga još jednom povlači de Ligt ili Maguire. Pali se VAR i skroz neshvatljivo vrti snimku iz drugog kuta gdje se ništa ne vidi. Sudac ide pogledati, pokazuju mu istu tu snimku gdje se ništa ne vidi. Sudac pokazuje da nema penala i da se igra dalje. Tri sekunde kasnije režiser opet pokazuje snimku iz pravog kuta gdje se jasno vidi da je Young povučen i da je penal čist. Svašta.

Brijac Po meni nije penal, ali… VAR po pravilu djeluje kad je očita greška, a ne 50:50 kao u ovom slučaju.

Heat

Meni čisti penal. Ne mogu naći nešto čiste kvalitete niti mi se da sad na TV-u vraćati, ali ovdje koliko toliko vidiš potezanje de Ligt-a. Young trči na odbijanac i meni je ovo čisti penal. Još ovo nije jedino potezanje, to je prvo, a na snimci se vidi i drugo samo nisam siguran povlači li ga tad opet de Ligt ili Maguire.

Heat Preteatralno se bacio. 😃

Ma nema to veze, da je samo jedno ovo povlačenje trebao bi biti penal. I za manje se sudilo.

Nebitno sad uopće je li ili nije, i dalje mi je nejasno zašto VAR nije gledao iz najboljeg mogućeg kuta.

• Uređivano

Heat nije to materijal za penal, ali i da je, ne bi se sudilo, jer je ManU prevelik za zonu ispadanja, previse love u igri.

Naisao na ovu sliku, vanzemaljac i gotovo

chono taj rekord se nikad nece skinut, nenormalno nesto stvarno

To je era Negreire, normalno da se neće ponoviti jer nitko nikad više neće plaćati suce i proći nekažnjeno.

Brijac nitko nikad više neće plaćati suce i proći nekažnjeno.

Torgue i onda se dogode Bayern, Juve i ostale krade u korist Vardrida 🤣

Ako Salah ne osvoji Zlatnu Loptu za 2025. godinu tu nagradu treba ukinuti.

• Brijac

•  
              •  
              •  
              •  
            • Uređivano

Izgleda da nije bio problem u Antony-u, nego u klubu gdje je igrao. Lik se preporodio, a izgleda zbrisao baš na vrijeme.

Antony dobio crveni, steta

Ajde, ipak jučer nije bila potpuna katastrofa

GOAT Antony srušio i Real

Antony se sjajno snasao u La Ligi, a bogami i Betis igra odlicno

4 dana kasnije

buz kakva dominacija crvenih i maestralni Allison.