Ode Zidane. Čudna odluka.
Koga će dovest? Meni bi Klopp bio odličan iako je to malo vjerojatno, a nakon njega Pochettino.
Nogomet
Ode Zidane. Čudna odluka.Wenger.
Koga će dovest? Meni bi Klopp bio odličan iako je to malo vjerojatno, a nakon njega Pochettino.
:Ode Zidane. Čudna odluka.Wenger.
Kako stvari stoje, Thomas Lemar novi je igrač Atletico Madrida.
Thomas Lemar i Atletico Madrid... Bas me zanima kak bu to funkcioniralo.
Znači Lopetegui preuzima Real.
U španjolskom savezu ludnica, kažu da bi ga mogli odmah maknuti sa mjesta izbornika
Ne znam ko je luđi, Španjolci ako smijene izbornika dan prije svjetskog ili ovi iz Reala što takvu stvar objavljuju tjedan dana prije. Bit će svega xD
.....i smjenili ga
Kakvi idioti. Ljubomorna tinejdžerica mode na najjače xD
Kako stvari stoje, Thomas Lemar novi je igrač Atletico Madrida.i Sidibe navodno..uz to što je Griezmann produžio
Šteta što igraju ružan nogomet. Imaju fenomenalnu momčad.Kako stvari stoje, Thomas Lemar novi je igrač Atletico Madrida.i Sidibe navodno..uz to što je Griezmann produžio
Znam da nije popularno s obzirom na okolnosti, ali Dinamov dres za novu sezonu mi je predivan. Samo bez sponzora na prsima.
Ovo oko Ronaldovog transfera u Juve postaje sve ozbiljnije...baš me zanima hoće li se realizirati.
Volio bi ga vidjet u malo drugačijem okruženju.
Ako se to realizira onda Real dovodi nekog za 200-300 milijuna sigurno.
Ejakulirat ću ako se ostvari.
Ovo oko Ronaldovog transfera u Juve postaje sve ozbiljnije...baš me zanima hoće li se realizirati.On nije normalan ako se želi seliti u Italiju. Pa više će se valjati po travi nego što će biti na nogama. Prebit će ga talijani na terenu.
Volio bi ga vidjet u malo drugačijem okruženju.
Svake godine je na rubu odlaska.
Holy fuck...it happened.
CR7 u Juveu...hrabra odluka Ronalda mora se priznati.
Super za nogomet.
Vrijeme je za promjeniti gaće.