Šapit je baš fantastičan sugovornik, može pričati o bilo čemu i super ga je za slušat. Iskreno, možda i najdraži podcast do sada, iako mi je super ih raditi i s Hodobom i Ivkovićem, a i s Velom je bilo jako ugodno. Da se razumijemo, svi koje sam ugostio do sada su bili nevjerojatno pristupačni, od sportaša do novinara, i svaki podcast mi je imao svoje čari, ali eto ovo mi je bilo onako, top.
Puno toga kažu oni i privatno prije i poslije snimanja, i stvarno sam ovdje pričao sa Šapitom kao da se znamo 100 godina. Kasnije mi je rekao da je mogao komotno pričati samnom još sat vremena, pa kako je poslao Baloga po pive da bi sad trebao doći, nažalost scena koju nisam vidio jer sam morao ići. Ustvari daje i jako dobar uvid u HRT i poslovanja te kako se kod nas u regiji poslovi i dalje sklapaju očito i emocionalno, a ne poslovno, jer izgleda da naša dalekovidnica uistinu nudi dobru lovu da može makar highlightse vrtit od liga petica, no nositelji prava jednostavno odbijaju ponude, neovisno o tome koliko su dobre.