escoban StarFox_N Zasto ovo nebi bio pravi razlog? Covik zeli stati na kocnicu mozda zivit zivot a ne samo radit. Ako se bude vraca kao trener nadam se u BVB da dolazi 🙂 Svakako jedan od drazi trenera koji je postigao nemoguce i bez preveliki investicija Liverpool doveo opet na vrh
buz Ako ne dođe Xabi Alonso onda nek ide sve u kurac. Liverpool mora imati svoj stil i identitet, zato ga i pratim i volim.
StarFox_N escoban Iskreno nisam ni pogledao video jer sam bio na poslu. Mislio sam da je nešto "klasično" tipa novi izazovi bez konkretnog razloga.
Brijac Nadam se da im ne dolazi Xabi jer se nadam vidjeti ga u Realu, ali produženje ugovora Ancelotti-u mi nekako govori da ništa od toga.
Genesis suska se da mu je nakon 9 godina dosta…..nema vise volje da se nateze sa vlasnicima za budget….al moguce da covjeku treba odmor…ja se samo nadam da nece murinjo doci
StarFox_N Instagram mi je izbacio neki highlight Roberta Piresa dok je bio u Arsenalu. Totalno sam zaboravio da je Highbury ikada postojao. Taj stadion je baš bio nešto posebno.
ThomasAAnderson A priča o sucima vjerojatno. 2 penalčine za Chelsea i u 5min je dao žuti Caicedu nakon što je čisto uzeo loptu. Ovo će biti baš neugodno gledat do kraja sezone, Klopp wankfest par mjeseci sa svih strana.