Fico Loki Svaka sezona ima svojih sranja, ali ova sezona u Premier ligi je apsolutni ocaj. Amatersko i sramotno.
escoban BVB doveo 2 potencialno top igraca na posudbu bez opcije zaotkup, mislim da odavno nisam vidio glupljih transfera… Sta je plan? Placat pun k love da bi osposobio Chelseau i ManU 2 propala igraca koja ce te nakraju sezone napustit ? Bit ces u najboljem slucaju 3ci u ligi jedino ako osvoje LP ovo je uspjesan posao 🤦♂️
Garrus_V escoban rekao bih da su na bekovskoj poziciji jako tanki, Bensebaini je katastrofa i tu ce im Maatsen dobro doci ovih par mjeseci. Ne treba zaboraviti da je zimski prijelazni rok jako tezak pogotovo za takve pozicije koje su uvijek deficitarne na trzistu. Nema sanse da ces na zimu dovesti lijevog beka koji ce biti pojacanje za Borussiju. Sto se tice Sancha, uvjeren sam ako bude dobar da ce Borussija uciniti sve da ga vrati i ne vjerujem da ce se ManU previse buniti ako dobiju €40-45M za njega na ljeto.
Tuhy I onda još onaj assist za pobjedu 🤯🤯 I reakcija malog vrhunska, ne znaš dal bolji njegov il Silvin gol. Jebena tekma, City je skoro pa jedina ekipa koju mi je stalno gušt gledat, pogotovo sa ovakvim De Bruyneom
Prika Garrus_V ma vrarit ce ga moj kur… Ja se isto slazem sa @escoban ,doveli su Sancha na 6mj bez prava otkupa da bi bili 3.mjesto.Ovo je idealan scenarij za Man utd Da je utrka za prvaka sve bi razumio ovako po meni budalastine godine
escoban Meni je isto tesko povirovat da bi Sancho tio igrat za BVB ako bi ga tio neki “jaci” klub, jos teze mi je zamislit da bi BVB platio nekog 50mil a jos je poznato da taj igrac ima problema sa disciplinom…
Flipper Vinicius hat-trick protiv Barce u 38 minuta. Dobra tekma, Barca gubi 3:1, ali ne igra uopće loše. Hrpa prilika.
Raziel I ovaj El Klasiko je odlaskom Lesija i Ronalda izgubio čar. Prije se unatrag par dana kupovale kokice i podjebavali navijači sa obje strane. Sad nisam imao pojma da uopšte i igraju danas.
DarkPunisher Inace sam apsolutno protiv ikakvih rasistickih ispada bilo kad bilo gdje, al za Viniciusa mi nije zao niti malo. Kakva ljiga od igraca.
Fico Kakva glupost. Nitko ne zasluzuje biti zrtvom rasistickih ispada. Apsolutno nitko. Mozes biti totalni supak, i dalje bi svakome trebalo biti zao da smo kao drustvo jos uvijek na toliko niskoj razini da sirimo mrznju. Sve ostalo je normaliziranje takvog ponasanje.
DarkPunisher Fico Ne zasluzuje, samo kazem da mi ga apsolutno nije zao, sto bi trebalo biti razumljivo obzirom na njegovo odvratno ponasanje.