k ThomasAAnderson Do onog njegovog debija protiv Evertona nisam ni živia kako triba, nisam virova ni u Boga, samo sam ubija vrime, kontemplira o svim svojim životnim odlukama, a onda me ovaj dečko skinia s aparata . . .
gusterko Fico Je za neutralne navijače, mene skoro srčani strefio, ali nakon što gubiš 2:4 i uhvatiš bod on je velik kao kuća 😍
escoban Genesis Ma daj da sam Kloop posla bi ga zauvik naklupu, kako moze primit takva 2 gola neznam sta je gore 2 ili 3ci gol…
Brijac https://ofenziva.ffa.hr/vijesti/uefa-potvrdila-velike-izmjene-u-klupskim-natjecanjima-za-sljedecu-sezonu/548192/ Protiv Superlige, ali su je zato iskopirali,
Crnipetarpogani Brijac nažalost i jedini način da se bore protiv Superlige…ako ne podignu zaradu od lige prvaka odu klubovi za lovom
Garrus_V Bayern je jos cetiri sata mogao igrati ne bi gola zabili ali ipak ne bih nikad otpisao Bayern. Samo bit ce tesko jer ovaj Bayer je za dva koplja bolja ekipa od proslogodisnje Borussije.
escoban Garrus_V Dobro za proslogodisnju borusiju nema objasnjenja kako i zasto su opce dosli do prilike da budu prvi