Nije baš klupski, ali jako je bitno za Tottenham. Son u četvrtfinalu Azijskih igara kod odlučujućeg penala. Moraju osvojit ovo ili olimpijske da ne mora ići u vojsku na dvije godine.

Sad im slijedi Sirija/Vijetnam pa u finalu vjerojatno Japan. Bit će čupavo  ,)

Special one 8)

https://twitter.com/iano_lfc96/status/1034189512119865344

Treća sezona u klubu s Murinjom znaći imploziju nuklearnih razmjera. Zasad sve ide po planu.

Po cemu je Mou kriv za jucer ? Pa debili su fulali 6 izvrsnih šansi na 0-0.

Mou je postao karikatura samog sebe. Igrači su mrtvaci istina, ali on ih je doveo u to psihološko stanje. Neću bježati od toga da sam simpatizirao njegov rad u Portu, Chelseaju, Interu pa i onu sezonu jednu u Realu, al ovo Unitedu je groblje skoro od prvog dana i postao mi je izuzetno iritantan.

Želim mu da ostane u Unitedu što duže.

Užasno suđenje koje je prelomilo meč i vrlo traljava zadnja trećina.

Bio na tekmi jučer, prvi put na Dinamu nakon mnogo godina. Stvarno dobra atmosfera, stalno navijanje, bez nekih ekscesa... Boysi kao nekad, korektna podrška bez obaziranja na Mamića i slično, uz iznimku jednog transparenta koji veliča Romine Fedayne što je apsolutno gadljivo.

Penal mi je uživo izgledao kao da je bio, a i nakon snimke mislim da je. Assale je znao što radi, iskusno se ubacio pred njega i ovaj ga naivno ruši. Nije čisto ko suza, ali po meni opravdana odluka. Prije kornera za drugi gol je bila kontra za koju mi se čini da je počela nakon ruke igrača Young Boysa. To ne mogu naći u sažecima, al baš mi je djelovalo nedvojbeno. Jel bila?

Bit će bolje Dinamu u Europskoj Ligi  :)

Da bilo je dobro,ne ko na bremenu,spartaku etc ,al je bilo dobro. Cak mi je onaj pljesak na kraju kad su se prema sjeveru vratili  igraci(njih 5,6 doduse) probudio emocije prema klubu. Kaj se tice utakmice YB su bili spretniji i sretniji i po meni su ipak zasluzili proc. Isto mislim da je penal cist ko suza ,a drugi gol nisam ni vidio uživo. Ja ovak i onak preferiram europa ligu jer nema nekog kvazi glamura i postoje kolko tolko realne sanse za prolaz(iako evidentno je da kad se makne samo jedan bitniji igrac iz prvih 11 to pada dosta u kvaliteti). Nisam siguran u kojem ce bubnju bit dinamo ,al mogo bi im se desit 3. posto se nisu proslavili zadnjih godina i imaju puno poraza i nerješenih.

Ja ne vidim problem u poruci podrske grupi koja je u dobrim odnosima sa boysima dugi niz godina. Uostalom podrška nije vezana za događanja u "tvom" Liverpoolu. Vrlo licemjerno da itko iz/za Liverpool prigovoara o tom incidentu kad mnoge ubojice sa Heysela i dalje slobondo hodaju i nikad nece bit izruceni pravdi.

Ja ne vidim problem u poruci podrske grupi koja je u dobrim odnosima sa boysima dugi niz godina. Uostalom podrška nije vezana za događanja u "tvom" Liverpoolu. Vrlo licemjerno da itko iz/za Liverpool prigovoara o tom incidentu kad mnoge ubojice sa Heysela i dalje slobondo hodaju i nikad nece bit izruceni pravdi.
Nisam se referirao na događanja u Liverpoolu, iako se i to može uzeti u obzir. Heysel je bio prije više od 30 godina i time se nitko ne ponosi, a engleski nogomet je zbog toga itekako kažnjen. Direktno odgovorni za to možda jesu na slobodi, ali tu se radi o manjkavosti pravnog sistema i individualcima, a ne navijačima Liverpoola kao takvima. Sve povezano uz Heysel osuđujem i na događaj gledam isto kao i na svaki drugi nehumani čin. Istina je da je Heysel produkt istih debila kao što su Fedayn, samo što su se Englezi nakon toga promijenili iz temelja i ne formiraju navijačke skupine koje bi takav čin veličale, dok se Fedayn ponosi onime što rade i podrška njima je podrška mržnji, netrpeljivosti i puno gorim stvarima.

Ja sam isto bio na tekmi i zadovoljan sam. Decki su dali sve od sebe, vidi se da vole igru pogotovo trojac Oršić, Olmo i Hajrovic dok su stoperi Dilaver i Catherine ubili. Boysi isto super, navijanje korektno iako je zapad bio truliji nego inace (barem koliko se ja sjecam otprije). Europska liga je taman za ovaj Dinamo i mislim da imamo velike sanse da prodemo grupu.

Luka najbolji (europski) nogometaš godine. Svaka čast, zasluženo.

Ja sam zadovoljan s ždrijebom, dosta atraktivne grupe.

Kaj mislite hoće li Shaquiri slaviti orla u Beogradu

Nije sigurno biti Albanski igrač na terenu u Beogradu, povijest je pokazala.

bayern nije mogao laksu skupinu dobiti, a ni realu ni cityju nece biti tesko.

Sonny ipak ostaje u Tottenhamu, južnokorejska U23 ekipa je dobila japansku U23 (zapravo U21 jer ih je trener odlučio pripremati za olimpijske igre) sa 2 u finalu azijskih igara