Svakako mogu reć unatoč kiksevima pojedinaca, opet se na nijanse osjeti taj stari Liverpool. Tipa dok je Rodgers bio trener, krenu u neki zamah s pobjedama i stanu, obrana ne krpa više koliko napad trpa, jer ne trpaju i promašuju previše šansi pod vodstvom Klopp-a. Nekako mi sve to bolje izgleda pod Kloppom i mislio sam neće biti tih oscilacija, ali opet ih ima što i nije neka loša stvar iako bih volio da se one što više smanje. Gubit korak za liderom prvenstva na malim utakmicama je uvijek bila boljka zadnjih 10ak godina što se tiče Liverpool-a. Koliko god to bolno zvučalo i ozljede su sad počele uzimat lagano danak, iako se samo nadam da od sljedeće tekme svakome Klopp izbije ono što im je u guzici da im dode do glave. A da mogu rec da stojim na strani Kariusa i baš i ne, iako je Mignolet bio sinonim za nesigurno kod prekida, skidao je čovjek nekad i nemoguće i mislim da je i dalje bolja opcija za golmana od onoga što je ponuđeno. Karius nek sjedi i skuplja kup utakmice i s vremenom ako dokaže da može zamjeni Mignolet-a jer po svemu sudeći barem Mignolet poznaje više cijeli tim od Karius-a, a i po meni je kvalitetnija opcija jer ce sve ove kritike na račun Kariusa i njegovih predstava ga doći glave, kako njega tako i same ekipe ako popusti pod pritiskom medija/poznatih igrača koji su sada komentatori. Može samo bolje, nadam se ne i gore. Klopp je čovjek za vodit Liverpool samo eto nekako ko kada se čini da su se stvari poklopile i da sve štima, jedan dio isklizne iz stroja i kola odu u klinac.