130 minuta, 6 komada od Bournemoutha i West Hama. Majko isusova, obrana Cibalie bi reagirala bolje valjda.
Ova tekma Liverpoola i West Hama....valjda se bolje branimo mi kad se skupimo na be a prou u fifi....iako je ovaj Liverpool prezabavan za gledat, sokantno je na sta lice iza. West Ham opet nije mi jasno kako nije popio barem 4 s onakvom obranom.
Držao je to Matip dosta dobro, vidi se da je ona njemačka škola štopera koja ima sve. Samo, jebiga, ne može sam ništa, Klavan prvo što je star, drugo što se još nije uklopio u ekipu, inače i kod njega se vidi da ima to nešto ali kao to nije dovoljno.
Sad na zimskom prijelaznom roku dovesti nekog dobrog, iskusnog štopera. To je zasad prioritet no. 1, a kasnije se pozabaviti krilom, sredinom i napadom...
Klavan nije star. Navršio je nedavno 31 godinu i mislim da definitivno može odigrati još 2-3 sezone, ali kao backup za što je i doveden. Nije čak ni toliko loš, njegovo rijetko igranje je problem više taktičke prirode. Recimo kad Lucas igra ispred njega, ljudi redovito pametuju i napadaju Kloppa, a nitko ne kuži razliku između lijevog i desnog stopera.
Matip je odličan branič koji bi mogao biti osnova za građenje nove obrane. Lovren nije top kvaliteta, ali je bolji nego ljudi koji pogledaju dvije ovakve Liverpoolove tekme vole misliti. Nažalost, za razliku od Matipa puno je slabiji s loptom u nogama. Tu je i Gomez od kojeg Klopp dosta očekuje, ali generalno se slažem da treba neki stoper kvalitetniji od Lovrena koji će uz Matipa činiti prvi par. Ali da će se nešto kupovati na zimu, ne vjerujem. Ponajprije treba ići po beka, poželjno nekog koji može pokriti obje strane.
Najveći problem od svega je trenutno golman. Klopp vjeruje Kariusu iako je ovaj otkinuo brat bratu 5 bodova u zadnje 2 tekme, a ranije se sretno provukao na račun napadača. Mignolet je rupa što se tiče postavljanja, prekida i igre nogom, ali Karius nije bolji u skoro ničemu. Navodno novi Neuer, a lik svaku loptu uz minimalni pritisak ispucava u aut. Ne brani udarce s 30 metara po sredini gola, ne zna smanjit kut napadaču, paničan je i ne brani ono što bi branilo 15 od 20 golmana u ligi.
Liverpool treba prihvatiti činjenicu da ova ekipa ima još hrpu ograničenja i ne svaki put misliti o osvajanju lige kad se spoje 3 pobjede.