A da procitate football leaks prije nego kaj počnete seruckat o ciframa dinamovih transfera klub te novce vidio nije baš zato su i cijene bile tolke jer se na taj način pere lova.
Kog boli k za transfere hajduka ak navijate za dinamo. Rađe izvadite glavu iz pijeska dok se može spasit bar nekaj malo kaj je ostalo od kluba. Al nažalost to se neće desit jer je većini kompleksasa dovoljno da se "gazi tovare koji kmece hehe".
Prvo počistit u svom dvorištu ,a onda tek srat u tuđe.
Zna se dobro gdje lova završava, to odavno nije nepoznanica...
Što se cijena tiče, tu mi je transfermarkt vjerodostojan izvor i to ne bih dovodio u pitanje. I na football leaksu treba pola toga uzeti s rezervom. Ne vjeruj svemu što pročitaš tamo...
Ja ću sebi uzeti za pravo da komentiram transfere bilo kojeg kluba, pa tako i Hajduka. I opet ponavljam, Kalinić je prodan za premalo love. Toga je svjestan i svaki normalan navijač Hajduka i na to je (nažalost) navikao. Profulana transfer politika i autodestruktivni sportski direktori.
Evo ti članak: http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/na-poljudu-se-slaze-novi-hajduk-kalinic-je-vec-bivsi-odlazi-i-simic-spanjolac-dovodi-kljucnog-covjeka-iz-pohoda-na-senzacionalnu-titulu/5440515/
Trebotić, Ljubičić, Bosančić, Žižić...
Zbog Žižića je, inače, Tudor dao ostavku. Tražio upravu da ga dovede, a ovi odbili platiti Slovencima 15000 eura odštete. Da, dobro piše, ne fali mi ni jedna nula. Kasnije ga je kupila Istra.
Sent from my iPhone using Tapatalk