buz jel to to od salaha i virgila? odlaze skupa s trentom?

Mućko đubre Perišić opet zabio.

Vini be like:

Iznad Oblakaaa

Pa gdje mu iskopaju dvostruko diranje lopte. O jebo nogomet

Koja krađa jebateled

• Brijac

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

Jedino što je valjalo u svih 120 minuta su penali. Ovih 120 minuta “igre” je bilo za uzet pištolj i upucat se. Jadni svi neutralni koji su ovu neigru gledali.

Real preloš, džaba im prolaz. Nema od njih ništa ove sezone. Xabi vrime je.

• Brijac

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

StarFox_N Kakva krađa?

Ma nikakva, serucka Heat malo 😆

Kad je Alvarez pucao penal poskliznuo se i pipnuo loptu lijevom nogom pa opucao desnom i poništili mu gol.

• Heat

•  
        •  
      • Uređivano

Nije, ne vidi se.

To samo madridskim lopovima sude.

još i penal alvareza mikrododir vide i ovaj zadnji penal kako je ušao teški voodoo magic 😃 jednostavno je real neizbježan u lp

• Uređivano

Brijac Ma nikakva, serucka Heat malo

Mda, baš me zanima kaj bi reko da to sviraju Hajduku il Realu.

Alvarez nije taknuo loptu ljevicom. U najgorem slučaju je trebalo ponovit penal. Ovo je šupčinski do ibera.

Tuhy navikli smo samo na najbolje od Vardrida, nisu razocarali

Fenix Ne mogu vjerovati da su to vidjeli i sudili.

Na ovoj usporenoj zumiranoj ne vidim 2 dodira.

EDIT: Pogledao sam nekoliko snimki i nigdje nisam uspio vidjeti da su dva dodira. Jednostavno je preblizu i ne može se vidjeti.

Naletio sam na ovo. Ako nekoga zanima. Ja pojma nisam imao za tu semi-automated tehnologiju.

Ne mislim da je riječ o krađi.

Tuhy

Negreira pls

Ma imaju u lopti senzore

Taklo je 2 puta i to je to

Doviđenja vise srice dogodine

Sad zahvaljujući toj tehnologiji imamo doslovno milimetarsko zaleđe, što je, ajde, ok, ali ovo pravilo je besmisleno. Senzor može registriratiinerciju od komada trave koji se izmaknuo, što je i izgledno da se dogodilo. Namjere da se dira lopta nije bilo niti je utjecalo na igru, ni golman ni igrač nisu znali što se dogodilo, da nije bilo senzora nebi se nikad ni vidilo ni sudilo. Podsjeća me na onu epizodu Officea kad Michael slijepo prati GPS iako vidi da ga vodi u jezero

Budimo REALni da se ovo desilo drugoj momcadi nebi se ovako dosudilo.

escoban ako je senzor zazvonio to je to koji god klub bio, ne možeš fejkati kao ni goal line tehnologiju. Nema krađe, samo je glupo i velika nesreća ako se pravilo doslovno provodi