Heat A jbg, teško bez snimke. Opet, trebao bi biti penal jer je sudac već svirao u takvim situacijama. EDIT: https://streamff.com/v/91ad619d Preteatralno se bacio. 😃
Brijac Heat Preteatralno se bacio. 😃 Ma nema to veze, da je samo jedno ovo povlačenje trebao bi biti penal. I za manje se sudilo. Nebitno sad uopće je li ili nije, i dalje mi je nejasno zašto VAR nije gledao iz najboljeg mogućeg kuta.
chono Heat nije to materijal za penal, ali i da je, ne bi se sudilo, jer je ManU prevelik za zonu ispadanja, previse love u igri. Naisao na ovu sliku, vanzemaljac i gotovo
Brijac To je era Negreire, normalno da se neće ponoviti jer nitko nikad više neće plaćati suce i proći nekažnjeno.
Brijac Izgleda da nije bio problem u Antony-u, nego u klubu gdje je igrao. Lik se preporodio, a izgleda zbrisao baš na vrijeme.
Prika Koja statistika…preskocio sam jucer ovo ali ovo je brutalno sto je radio PSG Iznenađuje me tako los Liverpool,ne pratim PSG inace ali da je ovako ubio Liverpool me sokiralo
Prika Heat bas gledam snimku…ovako ih nabit u 30 metara je cudo…da jednu od najboljih ekipa Europe ovako stisnu… Ja Francusku ligu ne gledam i nije mi neko mjerilo a ligu prvaka nisam puno ni gledao jer mi je sistem sranje tesko ali ovo sto sad gledam kapa do poda!