Gazza Total War : ArenaOdigrao blizu 15 sati zasad.Zanimljiva igra puna taktiziranja i nadmudrivanja sa suparnicima online,trenutno je alpha verzija igre i bit će F2P na steamu kad izađe.
chux Ako je neko zainteresiran da igra Alien Swarm, mogli bi napraviti jedan grupni playthrough. Sjajna igra stvarno, i poteška.Igramo ja i buraz kampanju, ali jebeno kad su dvojica .Uglavnom, ako je neko zainteresiran za igru, neka se javi.Free je na steam-u za neupućene.hijoj nisam 100 godina to čudo zavrtio. A šteta je skroz da to nije neke dodatne kampanje dobilo, na releasu je bilo full popularno i moglo je dogurat daleko čini i se. Ak još peglate, možda bi se mogo i prikrpat koji put.
cloud BastionUživam u čarima ove igre. Premoćna je! Art i soundtrack su nešto posebno, i tako predivno. Prava uživancija kad se uhvati malo vremena za opustiti se. :)
Solid_Snake Da li je tko za koju partiju navečer u UT2004.Ja i buraz igramo, ali fali igrača.Malo da si damo oduška
Zero Hm, imam PC Gamer izdanje Unreal Anthology sa strane. Gotovo da bih ga instalirao, samo da vidim kakav ti je aim. Drugi je problem što nisam siguran je li ovo izdanje kompatibilno s Steamom ( pretpostavljam da preko njega igrate?).
Solid_Snake Nope, UT2004 GoG verzija :-/Nema DRM nikakvog, samo kreiramo server i pičimo, a ako se odlučiš za, naštimaćemo nekako ;DPopravlja se mali, sinoć mi je prišao na 10 razlike , još nikako da nauči da ne odaje pokrete
Zero Hm, instalirat ću onda ovo čudo uskoro ( začudo, dosad uopće nisam ni pokretao, iako bih najradije replayao prvi Unreal s obzirom da igru nisam stigao davnih dana završiti do kraja), pa da vidimo je li MP uopće živ i možemo li igrati zajedno. Javim ti se onda sutra na PM.
zolt Vidiš, baš ga imam instaliranog, gog verzija...dalo bi se nešto iskombinirat, thanx for the reminder :)
kharnthebetrayer Ništ dok ne nabavim adekvatan komp za total war: warhammer, ovak samo darkest dungeon.
Deadwalker Počeo opet igrati Planescape: Torment.Dok vidim pisanje u toj igri, padne mi mrak na oči kakva klišej smeća gledamo danas.
danex83 baš sam započeo South Park the stick of truth..nadam se da ču imat volje i vremena i odigrat do kraja
S1r1uS Uz redovni SW Battlefront i Bf4 upravo zavrsih Dead Rising 3...Uzeo Elite Dangerous posto je bio na epic popustu i malo probao ali vec vidim da tu treba potrosit sate i sate samo za naucit osnove sto i nije lose samo da je vremena.Uh da i Anno 2205 igram konstantno...
danex83 witcher 3,al nikako da uhvatim kontinuitet igranja..tek sam 5 lvl btw gdje je nestao old school rts žanr?..imate nešto za preporučit?
Chaky btw gdje je nestao old school rts žanr?..imate nešto za preporučit?Starcraft 2, CoH 2, Grey Goo, Total War, Act Of Agression, Homeworld.