StarFox_N Na PCu vec neko vrijeme nista jer ovo malo vremena sto imam igram na PS4 ali ceka me Skyrim kojega cu uskoro nastaviti igrati i nabavio sam si Portal 2 za kojega cujem da je odican a nikada ga nisam imao prilike igrati. Kupio ga za par eura.
19marksman89 Ja podero Laru. Sad cekam 980 grafu pa krecem derat Gta V,pa cu opet Laru pa malo i Propheta u Crysisu 3 a mogao bi i Far Cry 4 zavrsit
Skellington Počeo Life is Strange, i nakon 2 epizode oduševljen. Odkad sam odigrao TWD od Telltale-a, kakva god da je tema igre bi mi pasala u svakome pogledu
S1r1uS Rokam Dirt rally koji je genijalan kao u dobra stara vremena Colin McRae rallya na plejki...Uvijek malo bacim usput i Anno 2205 te SW Battlefront i Bf4...
crnisokol Dragon Age 2 i nešto sam prolazio kroz GOG library pa si mislim konačno odigrati Planescape Torment.
bastard92 Pozdrav ;) e ovako imam malo slabiji komp grafa nvidia 768 mb amd phenom x 3 i 4 gb ddr 2 rama...e sad ako mi mozete preporuciti neku igru koji bi mogao igrati s tom konfiguracijom ? :)
crnisokol Pozdrav ;) e ovako imam malo slabiji komp grafa nvidia 768 mb amd phenom x 3 i 4 gb ddr 2 rama...e sad ako mi mozete preporuciti neku igru koji bi mogao igrati s tom konfiguracijom ? :)A da napišeš koji žanr recimo? Ovako ti možemo preporučiti hrpu toga...
electronicus Rpg,pucacine,utrke tako nesto :) Poslano sa mog SM-G900F koristeći TapatalkProuci ovo:https://m.reddit.com/r/lowendgaming