Napišite što igrate trenutno na PCu, te koje igre igrate već neko vrijeme. Neki od naslova iziskuju mnogo vremena, posebice MP naslovi, pa navedite svoje klanove, timove i u čemu se natječete.

Ja sem trenutno na Hearthstoneu i Heroes of the Stormu.

Heartstone svaki dan, bar Daily. Vikendom se nabaci i koja Arena.
Duels Of Champions se ulogiram sam zbog daily login bonusa.
Solforge odradim dnevne 3 pobjede, ali zbog HS ne igram vise aktivno.

Sad pokusavam sto vise vremena posvetiti Pillarsima. Pa su PS4 i Vita zapostavljeni  8)

Al stvarno ste pretjerali s nazivima nekih tema

Al stvarno ste pretjerali s nazivima nekih tema
Kaj ti je trebal Google Translate?

5 dana kasnije

Igram već par dana ovo čudo.
Igra iako nudi nešto više od gameplaya, taktike i atmosfere, opet uspijeva me uzrujati, što nove igre ne rade...
Malo sam sarkastičan. Odlična je igra, ali je AI suboraca toliko mutav i glup da me igra malo malo izbaci iz takta.

Ali sporost gameplaya, taktičke opcije, kontrola suboraca, ma sve je odlično, samo da je taj glup AI bolji.
I ajde, malo me to prijavljivanje taoca, terorista i sakupljanje oružja po podu živcira, al dobro.

5 dana kasnije

Poceo igrat Dead Rising 3 i totalno se ufurao, bas odlicna igra, takoder malo bacim Rhyse i naravno Bf4 multi redovno sa ekipom.

Mark of the Ninja
FEZ

Laptopu ;D
igram samo te indie dragulje.

Medal of honor Pacific Assault i Call of Duty 2..uz Bf4 multiplayer

Odigrao sam baš Grim Fandango Remastered, a sada se spremam na Course of Monkey Island.
Avantura nikada dosta :)

8 dana kasnije

Neverwinter Nights, po prvi put.

14 dana kasnije

Ryse
Life is Strange (kako izlaze epizode)
Broken Age part 2 moram zavrsiti
Metro Last Light Redux
Borderlands 2 kontinuirano vec 2.5 godine. trenutno na UVHM, sa frendom rjesavamo sve DLCeve. Ovo igram jednom tjedno (ili u 2 tjedna ovisno kad se mozemo potrefiti).

3 mjeseci kasnije

jeste digli overpower osmicu? znaš kakav kaos radi norfleet...

Ako je neko zainteresiran da igra Alien Swarm, mogli bi napraviti jedan grupni playthrough. Sjajna igra stvarno, i poteška.
Igramo ja i buraz kampanju, ali jebeno kad su dvojica  .

Uglavnom, ako je neko zainteresiran za igru, neka se javi.

Free je na steam-u za neupućene.