Što igrate na PC-u u zadnje vrijeme?
Heartstone svaki dan, bar Daily. Vikendom se nabaci i koja Arena.
Duels Of Champions se ulogiram sam zbog daily login bonusa.
Solforge odradim dnevne 3 pobjede, ali zbog HS ne igram vise aktivno.
Sad pokusavam sto vise vremena posvetiti Pillarsima. Pa su PS4 i Vita zapostavljeni 8)
Al stvarno ste pretjerali s nazivima nekih tema
Al stvarno ste pretjerali s nazivima nekih temaKaj ti je trebal Google Translate?
Zagorski samo za mene.
Igram već par dana ovo čudo.
Igra iako nudi nešto više od gameplaya, taktike i atmosfere, opet uspijeva me uzrujati, što nove igre ne rade...
Malo sam sarkastičan. Odlična je igra, ali je AI suboraca toliko mutav i glup da me igra malo malo izbaci iz takta.
Ali sporost gameplaya, taktičke opcije, kontrola suboraca, ma sve je odlično, samo da je taj glup AI bolji.
I ajde, malo me to prijavljivanje taoca, terorista i sakupljanje oružja po podu živcira, al dobro.
Poceo igrat Dead Rising 3 i totalno se ufurao, bas odlicna igra, takoder malo bacim Rhyse i naravno Bf4 multi redovno sa ekipom.
Mark of the Ninja
FEZ
renda na pc-u
Laptopu ;D
igram samo te indie dragulje.
Medal of honor Pacific Assault i Call of Duty 2..uz Bf4 multiplayer
Odigrao sam baš Grim Fandango Remastered, a sada se spremam na Course of Monkey Island.
Avantura nikada dosta :)
Dark Souls PTDE i Minecraft
Iskreno, samo Hearthstone u zadnje vrijeme.
Neverwinter Nights, po prvi put.
Ryse
Life is Strange (kako izlaze epizode)
Broken Age part 2 moram zavrsiti
Metro Last Light Redux
Borderlands 2 kontinuirano vec 2.5 godine. trenutno na UVHM, sa frendom rjesavamo sve DLCeve. Ovo igram jednom tjedno (ili u 2 tjedna ovisno kad se mozemo potrefiti).
jeste digli overpower osmicu? znaš kakav kaos radi norfleet...
Ako je neko zainteresiran da igra Alien Swarm, mogli bi napraviti jedan grupni playthrough. Sjajna igra stvarno, i poteška.
Igramo ja i buraz kampanju, ali jebeno kad su dvojica .
Uglavnom, ako je neko zainteresiran za igru, neka se javi.
Free je na steam-u za neupućene.
haha alien swarm, jebote kad sam to igrao zadnji put^^
Ja tek sad otkrivam čari