Prika Dodatno će ti se naplaćivati od 01.06. bar kod nas u Iskon. A do tada su besplatni.

Prika Da, posebno mimo svega bar kod nas u Iskon. A to ti ne znam, HT određuje sve cijene.

JoelDrake jesu sad...mene zanima od 1.5.tu sigurno vise nece biti...svi spominju dodatno placanje i poseban paket...mene zanima koji i koliko

Prika

Ne znam se još. Niti zaposlenici (ovi mali) nemaju tu info.

Ja sam cuo da ce se dodatno naplacivati ali nema nitko nista konkretno jos...a 1.5..je za tri dana

Prika
      E to ne znam za dodatno da li planiraju, koristim od rođaka šifru i aplikacija Max tv to go na TV i znam da imam sportski plus, a koliko vidim cijena za 12 mjeseci za sportski plus je 89 kn ali naravno moraš uz to platiti i osnovni 😂😂!

Ja znam sto je sad mene zanima da li netko zna od 1.5. Sto ce i koliko biti

Prika Pa kažem, naplaćivat će se ekstra sad ne znam koliko ali sumnjam da će biti puno.

Ma jasno,zasto pitam...ugovor mi istice i naravno da bi i taj paket ubacio ali nitko nista ne zna...ni oni,zvao sam ih...

Prika Pa uvijek možeš naknadno ubaciti što ne? Kod nas u Iskon pališ i gasiš što hoćeš i što nećeš.

Prika
          Najjače kada mene zvali i kažu vidimo da imate internet i telefon želite li max tv dat ćemo vam neki popust haha, kažem ja ne hvala imam od rođaka šifru 😂😂!

moguće da će cijena biti oko 29kn.
            sport klub isto ima zasebni paket sa par kanala i toliko košta.

39 kuna u T coma dodatne arene za ligu prvaka,bio ne bio na ugovoru.
            Provjerena informacija,od 1.5. Se moze i taj paket kupiti

Kakvi lihvari. Srećom pa me LP, a i nogomet općenito sve manje interesira. Samo motorsport <3

Nexus I to se po novom naplaćuje, 10 lipa po odgledanom kilometru utrke. 😄

buz
                  F1TV 😃
                  60 ojra i miran cijelu godinu, a MotoGP nađem stream. Ma uopće mi se ne da plaćati ovim našim lihvarima i njihove šugave pakete. Ovih 6 Arena koje imam su valjda najdosadniji sportski događaji ikad. Nemaš šta gledat.