Sutra najava nove ekspanzije. Želje i očekivanja?
Da nas iznenade s nečim potpuno trećim i nakon leakova koji su bili ogromni.
Ako stvarno dodaju mountove, to mi se apsolutno ne sviđa. Mape su dizajnirane tako da nisu potrebni, i mislim da će samo smetati predivnom art directionu koji je uvijek bio fantastičan. Je, i meni se sviđa ideja da kao asura idem okolo u ili na svom golemu, ali budimo realni, bliješteća krila u neonskim duginim bojama će se uvijek prodavati, pa i jedan takav unicorn mount je dovoljan da sav pve sadržaj bude zagušen još retardiranijim rangerima sa Dreamerom.
Najviše me zanimaju specijalizacije i nova klasa. Nadam se maču ili pištolju za elementalista, ali čini se da će bit štit ili buzdovan ako sam dobro bia pročita... Znamo gdje idemo i to je bilo očekivano već duže vremena, Crystal Desert je uvijek interesantna lokacija bila i ostala.
Najlogičnije je reći da je zmaj u teaser traileru Kralkatorrik i da ga Balthazar loži na vatri, ali ja bi se usudio reći da nije Kralky nego
Glinth. Balthazar zbog jednog ili drugog razloga treba Glinth (ne)živu, što bi onda značilo da moramo Aurene suprotstaviti materi... U svkaom slučaju moglo bi biti jako zanimljivo, bitno su se popravili po pitanju priče sa svakim patchem dosad. Hype je na mjestu.