Igram ovo i dalje, došao do max levela, ubo ekspanziju i sada dalje razvijam lika. Imam još nešto personal story questova, nakon toga me čeka living season 2, ekspanzija, living season 3 i prema svemu sudeći, nova ekspanzija bi mogla doći krajem ove ili početkom iduće godine.
Imaj strpljenja tijekom Season 2 instanci, priča je katastrofalna u prvoj polovici zbog više razloga, ali kasnije se popravi sa ekspanzijom i pogotovo sada Season 3. Velika šteta što nisi bio tu za Season 1, to je bilo legendarno i žao mi je što toga više nema.
Ja sam ogroman GW2 fanboy, nije mi jasno kako sam fulao ovi topik... Fensi može potvrdit. :Đ
Ne stignem igrat GW2 više ko prije s obzirom koliko je dobrih igara izašlo u zadnje vrijeme, niti sad već skoro 5 godina nakon izlaska igre nisam se udostojio riješit dungeone i fraktale, samo lutam okolo sa njubarama i IRL/guild ekipom po mapama i novim i starim, tu i tamo WvW (koji mi je uvijek zabavan i ne kužim šta se ljudi žale), PvP nisam ni taka... Iznimno sam zadovoljan više manje sa svime u igri, otpočetka me privukao onaj tagline "MMO za ljude koji mrze MMO" i totalno se slažem s tim. Jasno mi je zašto GW1 puristi ne mogu podnijeti GW2, (PvP prvog je bio na totalno drugoj razini) ali ja volim obje igre za ono što jesu, i ne slažem se sa mišljenju da su retconali ili zasrali lore jedinice u dvojci.
Evo i par slikica s mog Steam albuma.
Javite se slobodno in-game na AlexiusY.7935, uvik mi drago pomoć njubovima.
Samo da se zna, asura master race, elementalist master class. Sve ostale opcije su inferiorne.
Pogotovo rangeri. (Ne druidi, to cijenim.)