Žanr: MMORPG
Proizvođač: ArenaNet
Izdavač: NCSoft
Datum izlazka: 28. kolovoza 2012.
Platforme: PC, Mac
Website
Uz osnovnu igru, najavljena je i prva ekspanzija, Heart of Thorns.
Screenshots
Concept art
Foršpani
GuildWars 2 Teaser Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=FjCehYrEbO0
Guild Wars 2 - Anniversary Trailer!
https://www.youtube.com/watch?v=j1bMmT2pKvA
Guild Wars 2 Heart of Thorns Expansion Announcement Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=jaWgsLMdyWk
Guild Wars 2
Najavil su da ce expac izac do kraja godine.... sto mi se ne svidja imam feeling da ce izbacit nefinisiran proizvod pun bugova. I cinjenica da sa ekspanzijom kupujes i base game (imao base game ili ne) malo mi je nisko od njih da prisiljavaju ljude koji su vec kupili igru da plate nesto sto vec imaju.
ali dobijes 1 ekstra free character slot ak imas vec account od prije xyz datuma. tako da nije bas sad bacanje. kuzis ovo je ok jer novi igrači nemoraju kupovati i prvu igru. tlaka je
slazem se da bi trebalo biti jeftinije ali hey barem znas da placas kvalitetu. s druge strane to nije do aneta nego do ncsofta. ncsoft je gigantska novčana pička. konkuriraju blizzardu koliko su money fucking hungry
ali dobijes 1 ekstra free character slot ak imas vec account od prije xyz datuma. tako da nije bas sad bacanje. kuzis ovo je ok jer novi igrači nemoraju kupovati i prvu igru. tlaka jeMa znam, ali malo zure s tim, kao izbacit ce prije nove godine. Meni je to malo pre brzo nekako. Neznam. Sto se char slota tice, a gle mozes i kupit sa gemovima jedan slot. Inace ne mislim kupit ovu verziju od 700 kuna, cekat cu da se urazume malo cijena wise.
slazem se da bi trebalo biti jeftinije ali hey barem znas da placas kvalitetu. s druge strane to nije do aneta nego do ncsofta. ncsoft je gigantska novčana pička. konkuriraju blizzardu koliko su money fucking hungry
I tako gw2 ošo f2p, iako ima dosta restrikcija za f2p, nekako mi se ne sviđa to, jer je to fina pozivnica za gold selere, i kretene općenito :/
gold sellera ovako i onako ima a s druge strane, takve stvari nitko ne puši jer se gold može kupit preko keša. a gdje god možeš kupit gold preko keša preko mikrotransakcija nitko ne vjeruje gold sellerima^ ^
blizzard je recimo napravio da mozes sa goldima kupit prepaid tokene kako bi išao kontra ljudi koji prodaju za gold ingame prepaid bonove irl/recruit i friend i takve stvari.
Najavil su da ce expac izac do kraja godine.... sto mi se ne svidja imam feeling da ce izbacit nefinisiran proizvod pun bugova. I cinjenica da sa ekspanzijom kupujes i base game (imao base game ili ne) malo mi je nisko od njih da prisiljavaju ljude koji su vec kupili igru da plate nesto sto vec imaju.Moram te ispraviti u nekoliko stvari, guild wars 2 kad je izasao imao je ogromne kapacitete za sve igrace, napravio te "overflow" nesto dotad nepoznato u gaming-u (u nekoj mjeri jer njime igrace stavlja u "queue-cekanje" al igras ). Prijasnji guild wars koji je imao 3-4 dlc izasao je kompletno ispoliran i spreman, tako da i dalje ne sumnjam u ArenaNet po pitanju tog. Ekspanzija koja je kupuje mozes kupit na dva nacina: postojeci acc nadograditi sa ekspanzijom te kupiti igru+ekspanziju
Gw2 nece postat f2p niti je ikad bio, igram ga iz razloga jer je iznimka u mmorpg svijetu igara. ON nema sistem da ti bacis 100 dolara na svoj acc i pokupujes najjaci armor, vec sa tim novcima mozes jedino uzimat stvari koji ti sluze bas nicemu (izgled i sl)
Problem je što Anet nema skoro više nikakav say u vezi...pa ičega. Moraju svirat kako Ncsoft kaže koji ih jaše i sili da izbace ekspanziju što prije. Gw1 je bio pod kontrolom Aneta i samo Aneta, a i nemožeš uspoređivat kruške i jabuke, gw1 i gw2 su potpuno druge stvari.
Moram te ispraviti u nekoliko stvari, guild wars 2 kad je izasao imao je ogromne kapacitete za sve igrace, napravio te "overflow" nesto dotad nepoznato u gaming-u (u nekoj mjeri jer njime igrace stavlja u "queue-cekanje" al igras ). Prijasnji guild wars koji je imao 3-4 dlc izasao je kompletno ispoliran i spreman, tako da i dalje ne sumnjam u ArenaNet po pitanju tog. Ekspanzija koja je kupuje mozes kupit na dva nacina: postojeci acc nadograditi sa ekspanzijom te kupiti igru+ekspanziju
Gw2 JE postao f2p kako sam napisala, f2p igrači imaju lude restrikcije, ali ipak otvara put svakakvim sranjima, po meni nepotrebnima, pogotovo pred ekspanziju: Ali razumijem zašto su to napravili, populacija igrača će se definitivno povećat.
Zapravo možeš bacit 100 dolara na gemove i convertat u gold i kupit neznam, što god hoćeš, ascended materijale za weapone i armor, kupit AR. Taj gold ti definitivno može dat prednost u svakom slučaju.
Gw2 JE postao f2p kako sam napisala, f2p igrači imaju lude restrikcije, ali ipak otvara put svakakvim sranjima, po meni nepotrebnima, pogotovo pred ekspanziju: Ali razumijem zašto su to napravili, populacija igrača će se definitivno povećat.Igru igram od pocetka, mada u zadnjih 3-4 mjeseca bas i nisam imao prilike previse igrat jer nemam ni sa kim. Mozda su doista dost tog promjenili u to vrijeme ja neznam, al evo dala si mi motivaciju da isprobam je ovih dana nakon toliko dugo vremena. A gle svakoj igri je bitno privuci sto vise igraca al da igra postaje p2w to zaista ne vjerujem
Zapravo možeš bacit 100 dolara na gemove i convertat u gold i kupit neznam, što god hoćeš, ascended materijale za weapone i armor, kupit AR. Taj gold ti definitivno može dat prednost u svakom slučaju.
Pa mislim da su dosta toga promjenili i zadnja 4 mjeseca, iako ovaj novi event sa mordrem invazijom....usrali su ga totalno.
Pa mislim da su dosta toga promjenili i zadnja 4 mjeseca, iako ovaj novi event sa mordrem invazijom....usrali su ga totalno.Ahh jucer bas gledam gw2, kad razocarenje, igra postala f2p . Prvo sam mislio kad si rekla na f2p da si mislila da je p2w jer tako je zvucalo u kontekstu. Steta :(
Jos malo pa ekspanzija choo chooo all aboard the hype train.
Da malo bumpam, kupljena je ekspanzija i ceka release, puno ljudi se vraca, jedva cekam raidove i fraktale, elitist pig cuci u meni spremna da kicka svih i sve. Bit cu Oprah kickova. Napokon neki izazov. Vec se polako slaze tim za raidove i kupuje prostor na ts3. Jedva cekam patit se u fraktalima za legendary back. Hjuh.
all aboard the reaper train.
kakva je keva necro sunce ti jebem. mašo jesi vidla kako u pvpu reaper minion master radi bolesna čuda sa ranger healerom? ahahahahha perverzija!!!!!!!!!!!!!!!!!! frajeri trče sa stotinama onih malih govnara i ranger ih solo heala
Ranger je novi meta
sutra je taj dan!!!!!
Jest! Ali spremam se za kaos i dc-ove i neigrivost i patch svake dvije minute hahah ako se ulogiram uopce bit cu sretna.
Necro u PVPu je ofišli neuništiv ^,^
Danas daily guard, pojela sam ih za rucak sa condi necrom