Najbolja vijest je dolazak Xbox igara. Konfa puna indie igara. Gdje su AAA "ekskluzive", Microsoft?
Microsoft - 11.6. 23:00h
Super mi je kaj ce forza bit na PC-u pa cu je napokon moc igrat. Jedini razlog za kupnju te konzole je nestao...
Smece od konferencije ako nista drugo sad se barem necu lose osjecat zbog toga sta nemam Xbox. Ako mi je koja igra i zapela za oko mogu ju za komp skinut. Anthem izgleda fantasticno to bi mogla bit odlicna igra.
Počelo je eksplozivno, a onda su zastranili s toliko indie igara. Pa pokažite snagu te konzole više! Dobro zatvaranje.
Pun kufer igara predstavljeno ali i dalje jedna jedina igra koja mene interesira je state of decay 2, hocu li radi nje nabavit novi xbox x, naravno da necu :)
Sve ostalo kaj me zanima su multiplatformske igre koje ce doc na plejku, metro exsodus, novi AC i onaj Anthem izgleda odlicno moram priznat.
Da Sony predstavi jedan novi AAA naslov samo za svoju konzolu, oni su u prednosti, i jos da spuste cijenu Pro-a na recimo 350$, MS je gotov hehe
Prestao sam gledat na pola..znaci od "normalnih" igri osim Forze i Metroa sta su jos prikazali?
Katastrofa. Živa katastrofa. Najbolja igra pressice (ili dvije najbolje) su multitap (mislim dolaze i na PS4).
Možda da je Anthem eskluziva, ali ovako nema niti jednog razloga za kupnju Xbox Onea X.
0 bodova od onog najbitnijeg.: ( Da, na kraju ipak najbolje skupljati pare za novi komp i eventualno 4K monitor. Ova međugeneracija konzola je baš tu da se popune rupe. Ali da opet ostave i XO na suhom po pitanju novih AAA ekskluziva...Mogli su barem Fable revivat u obliku nekog teasera.
Znači jedno veliko NIŠTA.
Razočaran.
Mogu se pokopati sa ovim...ni jedna prava eksluziva ni jedan povod da uzmeš Xbox One X.
5/10
Inače, ovo nije nikako dobro za gaming industriju tj. za nas. Sony će s ovakvim MS-om ostati bez prave konkurencije. Nintendo ima svoj put. Ne valja bez konkurencije.
Malo ste previse ocekivali od konfe, bila je sasvim ok.
4K power zadnja 2 mjeseca i onda cijela konfa samo indie igre.
Zbilja odličan selling point za 499$ konzolu.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Katastrofa. Živa katastrofa. Najbolja igra pressice (ili dvije najbolje) su multitap (mislim dolaze i na PS4).Anthem ti je multiplatform.
Možda da je Anthem eskluziva, ali ovako nema niti jednog razloga za kupnju Xbox Onea X.
Pa to sam napisao. Možda da je, ali ovako nema niti jednog razloga za kupnju.
Ma to Master samo dodatno pojasni slučajnim pridošlicama da ce i plejstejsn vrtiti Anthem.
U nižoj rezoluciji doduše.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pa to sam napisao. Možda da je, ali ovako nema niti jednog razloga za kupnju.Napisao si mozda, no.
Pa da. Mozda da JE eskluziva mozda bi netko i kupio, ali ovako nema razloga. :)
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Malo ste previse ocekivali od konfe, bila je sasvim ok.pa bilo je dobrih igara, ali niti jedan razlog da kupis njihovu konzolu.
Nije problem slozit konferenciju sa multiplat igrama
Xbox One X 500 dolara kao Xbox One na launchu 2013.? Ne vidim da ce se obitelj Xbox One konzola poceti bolje prodavati od PS4 obitelji.
Bolje da su pustili Huanga na stage da za tu cijenu proda 1080ice