Zalosno.

Metro Exodus ubio. Xbox One X... nista od toga.. kad bi PSN Plus imao konfu svoju to bi ovo bilo. Di su igre?

toliki indie napad nisam ocekivao 

Bome ni ja. Stvarno su se raspištoljili sa indijancima. Valjda više nemaju toliko para za kupovinu jačih ekskluziva

Pa da. Mozda da JE eskluziva mozda bi netko i kupio, ali ovako nema razloga. :)

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Lijepo ti prodaj Xbox One, i za tih 100 kuna sto dobijes uzmi dva mjeseca plusa. Dobijes indie igre kao sa Xbox One.

Šta nema igara? Serete kvake.

Pa Gearsi, Forza Horizon 3, Rocket League dobivaju Xbox One X nadogradnju i tako postaju nove igre.

Emilijo pa nemam ja Xbox One već dugo vremena.

jesu li uopce pokazali konzolu, samo je slika rendera bila?
samo su rekli da je najmanja

Sad su je pokazali kod Geoffa. Donijeli su je da. Izgleda lijepo i maleno. Ali, nema igara. :)

Ali, nema igara. :)
Mike Ybarra‏Verified account @XboxQwik  3h3 hours ago
More
42 games, 22 console exclusives. This is e3.

za sjest i plakat

Ali, nema igara. :)
Mike Ybarra‏Verified account @XboxQwik  3h3 hours ago
More
42 games, 22 console exclusives. This is e3.

za sjest i plakat
Bas ga sere.

Crapgamer mi se zali da ljudi nikako da budu zadovoljni sa Microsoftom na E3 sajmu. Pa sam mu uputio 2 komentara.

https://twitter.com/The_CrapGamer/status/874100491415900160

Cekaj, stvarno se na novom Xboxu nece moc igrat igre?

Cekaj, stvarno se na novom Xboxu nece moc igrat igre?
Moci ces igrati Xbox, X360 i Xbox One igre na Scorpiji.

Odlično! Pošto se plaćaju bubrezi na crnom tržištu ako netko zna?

Odlično! Pošto se plaćaju bubrezi na crnom tržištu ako netko zna?
Oko cijene najnovijeg iPhonea

Tresla se brda, rodio se miš.

Po meni konferencija kao konferencija sama po sebi nije bila loša, ali jednostavno nema baš puno stvari koje bi me natjerale istog trena da počnem skupljati za konzolu. Zapravo, nema nijedna. Ima igara koje bih definitivno htio odigrati, ali to mogu i na pc-u. Igre poput Cupheada, Ori, Forze, Metroa, The Last Night, pa čak i Assassin's Creed (Anthem me u dušu razočarao). Objektivno IMO solidna konfa puna reveala igara, samo ne onih kojih sam ja nešto naročito fan.

Eh da, i još im ne mogu oprostiti otkazivanje Scalebounda i povredu mog uzora Kamiye.

Metro je trebao biti na kraju, jer su usrali s indijancima totalno. viper89 jos vadi strijele iz guzice !

Cekam Sony da spasi ovaj fijasko od E3a! Ostaje jos talk show od kojeg me zanima samo Dauntless i Intel, Ubi od kojeg ne ocekujem nista, Nintendo... :(...

Prikazane indie igre su mi izgledale bas super. Mislim da je to korak u pravom smjeru definitivno.

Nitko ne spominje backward compatibility, free 4K upgrade i ostalo.

A koje to ekskluzive ima Pro konzola da bi me natjerala na kupnju ako vec imam cervorku? Pro ima jos i manje prednosti u odnosu na obicnu verziju, a to odjednom nikom ne smeta.

A koje to ekskluzive ima Pro konzola da bi me natjerala na kupnju ako vec imam cervorku? Pro ima jos i manje prednosti u odnosu na obicnu verziju, a to odjednom nikom ne smeta.
Svima smeta, ali to smo vec prezvakali odavno. Sony je barem rasturio s igrama na konfi u New Yorku, a kasnije i na PSX-u. Nocas kad je Microsoft trebao rasturit, nije pokazao prakticki nista.

Znaci na predstavljanju nove konzole nisu pokazali niti jednu svoju novu igru. Osim Forze, ali i za nju vec od prije znamo toliko toga.