Jedva cekam večeras MS. Očekujem od njih najbolju konfu dosad ikada. Konačno ćemo vidjeti Scorpio, nagledati se 4K svuda, i nadam se hrpi hrpi igara. Jedva čekam osobno Crackdown 3. Cijenu predviđam na 499$. Mislim da ce tek sada MS počet ispravljati ono sto je Don Debilck usrao u 2 godine sa svojom debilnom vizijom.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Pridružujem se Flipperu. Jer trenutno nemam pojma šta je na vidiku, a moj X1 slim model želi nešto novo nešto divlje. Ne vjerujem da ću kupiti Scorpio jer ću si uzeti Switch. A X1 mi je sasvim super i lijepa konzola ali sa premalo hitova :(

Stvarno je Xbox ima lipih rpgova prije stvarno steta sta je Scalebound otkazan. Volija bi vidit novi Fable, Crackdown 3 mozda cak i novi Kameo(ako se iko sica te igre) te Lost Odyssey 2 i Blue Dragon 2..

tu

http://www.ffa.hr/e3/microsoft/

Ne mogu pisati u chatu. Registriran i svejedno neda, a kad idem kao guest kaže mi da nick resident evil već koristi korisnik.

probaj resi samo napisi znamo da si ti

Za Metro im svaka čast (makar mi taj serijal nije sjeo), a i Forza je očekivano pogodak.

Sve ostalo je trošenje vremena koje nikad neću vratit...preloše.

KAd je rekla "more graphic options" za Minecraft, presavijo sam se 

DBZ "launch eksluziva". Sta je to sad?

Kak sam napisal...neke od tih indie igara će zasigurno bit i više nego oke, zabavne, zanimljive i igrive.

Ali ovo nisu igre koje se pokazuju kao sistem selleri za "najjaču konzolu današnjice, ikad igdje, yaddayadda".

Nemožeš pokazat dvije vrhunske igre koje stvarno iskorištavaju konzolu kak treba, a onda nakeljit hrpu nečeg što ni PS2Master nebi valjda igro.

Ako ne čuvaju nešto za kraj, konfa je, što se igara za XBX tiće, čisti pušing, bar ako se mene pita.

Anthem i još bar 2-3 "prave" do kraja konfe ih mogu malo spasiti, bez ikakve uvrede indie sceni. Volim ih odigrat, ima kvalitetnih, ali plejka (XBX u ovom slučaju) mi ne služi da bi samo njih igral ;)

Ako je ova konfa trebala bit nešto što će mene natjerat da kupim konzolu, onda su (ponavljam, što se mene tiče) zasad debelo promašili poantu :)

Crackdown izgleda grubo u vrazju mater. Cak sam i framedropove primjetio. Jebga, power of the cloud

Ali Cuphead mi se zdopada

Cuphead i Ori najjace igre na konfi

499$

Zbogom MS. Nista nisi naucio. A bogme ti nece ni pomoc stare igre.

Ovaj Anthem izgleda genijalno. Ko Horizon samo bolje
Indie igre su bile super.

Sve u svemu super konfa, bez prenemaganja i otezanja.