Tek sad vidim sto je mi je chono u chatu rekao pa imam potrebu tu napisat kaj mislim.
Chono7 fakat sam mislio da trolas kad si pisao da je ubisoft ubio (dozivio sam to kao da aludiras da je bila najbolja konfa od svih, s naglaskom da je Sony shit). Meni osobno je ubisoft konfa nadmašila očekivanja, od sonyja sam očekivao više ali mi je ipak sony konfa bila dosta dobra. Sve u redu, naravno da imaš pravo na svoje mišljenje u normalnoj i argumentiranoj raspravi, ali da mi pišeš kako mi sereš u usta i da jedem govna to fakat nije u redu jer smo 1) bili kolege na portalu, 2) ti si moderator na forumu, 3) nije na razini osobe od 25+ godina.
U redu je da imaš mišljenje koje je drugačije i u redu je reći svoje mišljenje, ali nije u redu način na koji ti komuniciraš i mislim da s tim imaš velik problem kada komuniciraš s forumašima - kažem, ok da si forumaš, ali moderator si pa to od tebe zahtijeva minimun truda da pripazis na način komuniciranja. Uglavnom svađe na forumu, negativnost i toksičnost uzrokuje 5 ili manje osoba,a ti si jedna od tih sa konstantnim flejmanjem, vrijeđanjem i lošim obrascima komunikacije.
U kurcu si frende i s tim tjeraš dobre članove i postove s foruma. Sredi se više čovječe.
Nisam pratio sve sta se desavalo na chatu ali prema ovome sta si sada napisao reci cu ti svoje misljenje jer imam pravo na njega bez obzira sta znam ko ce me sve razapet,osudit i sprdat na racun toga jer mi je on buraz pa ga kao branim.Govorim iskljucivo za ovu situaciju koja se dogodila jucer.Znaci napisao si,citiram-"fakat sam mislio da trolas kad si pisao da je ubisoft ubio (
dozivio sam to kao da aludiras da je bila najbolja konfa od svih, s naglaskom
da je Sony shit)"...I tu ti je problem!Tu uvijek lezi zec.To u crvenom je tvoj problem.Tvoj i jos nekih forumasa ovdje koji uvijek "dozivljavate" tako.Jer on nigdje nije napisao da je shit ali ti si dozivio da je.
Isto tako napisao si,citiram-"U redu je da imaš mišljenje koje je drugačije i u redu je reći svoje mišljenje"..U redu je,svi to uvijek kazete,ali kad ga on ili bilo ko drugi napise onda se dogodi upravo ono sta pise u crvenom (dozivi se kao da je sony shit).Stalno to radite i stalno je tako jer dok rulja npr. pise svoje misljenje po Ubisoft konfi za koju se doslovno pisalo da je shit to je u redu?!-zasto,zato jer je rulja za sony i nikom ne smeta bez obzira na to sta objektivno, evo i meni osobno je sony konfa najbolja,ps mi je najbolja konzola i ima najbolje igre.Daleko od toga da on cesto puta krivo reagira,daleko od toga i da sam ja na njegovom mjestu nebi radio iste postupke i cesto puta nije bio u pravu u nekim stvarima.Ali ti kazes da svađe na forumu, negativnost i toksičnost uzrokuje 5 ili manje osoba.Skoro pa si u pravu,jer otprilike toliko osoba na forumu nisu sony tabor.Chono ti je ovdje jedini stup koji drzi da FFA doista bude FAIR for ALL a ne SONY for all,a o tome kojim metodama se sluzi ja ne kazem da se slazem i zaboli me,nek redakcija raspravlja o tome.
Ti si mu napisao "ne seri",nazad si dobio "serem ti usta" i ovdje si se dosao pozalit.Meni također ni to nije na razini osobe sa 25+ godina.Trebaju se i pojedinci ovdje sredit sa 25 + godina,jer nedaje vam Sony kruha .Nemam nista protiv tebe i nemoj shvatit kao osobni napad,jer niti je osobno niti te napadam samo pisem svoje misljenje i djelim tvoje misljenje da je sony konfa bila najbolja bez obzira na sve,ja sam uzivao,posjedujem ps4 i najbolje igre su mi na ps4.Stanite malo na loptu i budite objektivni.Pojedinci bi ovdje krsili pravila dok se tice drugih leđa a kad se na njihovim leđima prelomi onda bi se zalili i chono je glavni krivac pa to izgleda ovako da na svoj komentar imas 8lajkova.A među tim lajkovima imas clana koji je ali stvarno nicim izazvan gnusno izvrjeđao mene i njega najprije javno pa meni osobno pisao da mi je zena kurva a djete gubavo i po svim mogucim pravilima trebao bi biti dozivotno banan ali jos je tu...jer je Chono los moderator i steti FFA-u? Sredite se i vi