Ninja_Krmacha Bilo je i drugih kanala za rjesavanje ovakvih stvari, ali ako zelis javno i kako vidim da si bio ozbiljan na konferenciji onda ajmo ovdje. Znaci ti si mene zaista podjebavao i zajebavao cijelu konferenciju? Nije ni zapocela serija trailera kada si prvi puta napisao na ne serem kako bi ti mogao pratiti na miru. To je u redu?
Znaci nakon Gaming Showa i Ubisofta ustanem se u 2 i pol zbog portala, s kojeg si ti onako naprasno otisao da bi radio to sto danas radis, a ti si na prvu zapoceo s prcanjem i vrijedanjem, koje bi sad pretpostavljam trebalo biti "sala".
Moj nacin komunikacije je takav kakav je, ponekad grub, arogantan, ali nikad zlonamjeran. Oni koji me poznaju znaju da je to vise preseravanje, vecinom trolanje na ovakvim dogadajima i glumatanje radi efekta. Moje povremeno flejmanje ili spamanje odredene teme se uglavnom tice lose aktivnosti na forumu, gdje se baci jeska i pocne se pisati, pa makar bilo na rubu doticne teme. Ocito je to postalo kontraproduktivno, te nakon ovog posta vise nema smisla, ali kada je forum "zaspao" u vise navrata je pomoglo.
Ako ces o velikim problemima clanova, te zasto novi clanovi vecinom bjeze odavde, slobodno mi se javi u PM ili me nazovi, moj broj imas. Ima vise razloga, a najnoviji koje sam saznao od lokalaca i nesto mlade publike koji su imali volje, mi se ne svida niti malo.
I u cemu je problem ako imam misljenje da je Ubi ponudio ove godine najvise? Sony je prikazao gotovo reprizu proslogodisnjeg E3a, a niti jedan naslov ne izlazi ove godine. Po meni opcenito jedan od losijih E3 sajmova.
Nemoras meni pisat frende, jer to nismo, nemoras meni glumit nekog serifa, jer sam se nagledao toga, a gornje obrazlozenje mozes i ne moras prihvatiti, sve je na tebi. Ako ti neces, ja cu se tebi javno ispricati zbog zadnjeg posta koji sam revoltiran napisao i stvarno mi je zao. Nemam namjeru se svadati s tobom, ali na provokacije i vrijedanje cu sigurno odgovoriti, pogotovo nakon zajednicke suradnje, gdje smo otvoreno mogli jedni drugima reci sto mislimo u tom trenutku, pa cak i poneku grubu rijec. Koliko vidim ti se zaista ne osjecas vise kao dio te ekipe iz nekih razloga s kojima ja nisam upoznat, pa eto isprike i na tom polju ako je nesto ozbiljno za sto ja neznam.