Chono ti je ovdje jedini stup koji drzi da FFA doista bude FAIR for ALL a ne SONY for all
Daj, molim te, jedina 2 člana koji ovdje previše forsiraju Sony i sa kojima se nemože normalno raspravljat su PS2Master i Emilijo.
Sa apsolutno svakim drugim članom možeš raspravljat normalno, bez ikakvih svađa.
Nit Zero, ni Fenix, nit Viper nit bilo koji od modova nije nikakav PS fanboy, da bi "cijela kozmička ravnoteža i odgovornost" pala na Chonoa, ono, stari, tu si takvu glupost izvalil da to nisu istine.
Jasno je da ste braća, ali ono...ovdje svakom razumnom idu na živce i Playstation i PC sproseravanja koja dolaze od već spomenutih 5-6 članova, dok ti sve to lagano potrpaš u isti koš.
A sad, najveći problem je što si Chono, ko mod,
ne smije (evo, crveno, vidim da voliš tu boju), ne smije dozvolit takve izraze.
Ne smije i amen. Na nekom drugom forumu bi vjerojatno odmah odletio sa pozicije, a nije baš prvi put da si dopušta malo previše.
Ako mogu drugi pripazit na svoje izražavanje i ne dopuštat si da se primjeti iskorištavanje pozicije, onda ista stvar vrijedi i za njega.
"Jedi govna" i "serem ti u usta" nisu izrazi koje jedan mod (pa čak i bilo koji član) može upotrebljavati, pogotovo na nešto banalno (nije da je NK ispal neka maćuhica ovdje, al ono... i meni su jebali mater (a on nije ni blizu izjavil nešto slično) dok sam bil mod, nije da nisam kompetentan pisat o tome, pa se nisam spuštal na tu razinu sa uvredama)
Isto tako napisao si,citiram-"U redu je da imaš mišljenje koje je drugačije i u redu je reći svoje mišljenje"..U redu je,svi to uvijek kazete,ali kad ga on ili bilo ko drugi napise onda se dogodi upravo ono sta pise u crvenom
Tvoj buraz je sam napisal da zna ispasti arogantan, sve u smislu nekog "efekta spreseravanja il trolanja radi podizanja aktivnosti na forumu". Doživi ga se onak kakav mu je "ton" posta, a "arogantni" ton, te "spreseravanje i trolanje" (iz bilo kog razloga) nisu nešto zbog čega će ga ostatak foruma poštovat.
Ima razlike zašto Zero, Viper i Fenix nisu nikad (il jako rijetko) uvučeni u takve rasprave, te zašto većina članova njih ne doživljava na taj način kao što doživljava tvog buraza, jer taj pristup jednostavno nije onaj kakav bi jedan mod trebal imat.