Zero ZigguratVertigo Ovo će se definitivno igrat i na Decku! Btw, znači ovo bi bilo nešto slično kao i sistem u Final Fantasyju? (Jedino sam igrao jedno 20 minuta sedmice tako da nemam pojma s čime bi usporedio) Da, na poteze s ograničenim vremenom za input. Bez brige, imaš i više nego dovoljno vremena da stvari funkcioniraju. Malo tjera da igrač bude brži s potezima ali generalno je to i dalje stari sistem. Ja sam odigrao na NDS i CT je definitivno bezvremenski JRPG.
ZigguratVertigo Zero Ček huh??? Ima i za NDS? Baš sam sinoć pronašao svoj stari DS Lite, kakav timing
Zero ZigguratVertigo Yep. 😃 I to je još poboljšana SNES verzija (nisam siguran je li na toj temeljen i PC port), pa eto, ako su u mogućnosti nabaviti ROM ili original, to bih s obzirom na rezu i vrijeme izlaska igre čak i više preporučio da se igra na manjem ekranu kao što je DS-ov.
chono Skroman spring sale za mene, ali moram podignut rucnu: Blasphemous The Talos principle Age of Empires Definitive Edition
ZigguratVertigo Evo jutros Brijac objavi članak o dva city buildera i taman je krenuo Steam Sale za city buildere i colony simove Top timing https://store.steampowered.com/category/strategy_cities_settlements/
Deadwalker chono Evo popunio AoE kolekciju, igrat ću valjda u idućem životu 😃 Sada vidim ovo gore za calculator: Pokrenuo sam više od pola kupljenih igara, mislio sam da je i gore 😃 Prikočio sam prošle godine s kupovinom malo, nema smisla to gomilati više.