Steam
Brijac Ajde da postoji neka "other countries" verzija PSN-a, ali da toliko puno zemalja u pravilu onda nema pristup igri..
Ovo što izvode po internetu nema veze sa zemljama. Zemlje koje nisu ukljućene će lijepo piratizirat i imaju blagoslov od Sonyja da to naprave, budući da nema drugog načina za igranje. A jednom i kad se uvede ta opcija za treće zemlje, ova fanboy sekta će i dalje nastavit po svojem. Kao otvorena platforma tobože bez ikakovg ograničavanja, a idioti se svjesno zaključavaju iza jednog launchera. Nema većeg idiotizma od tog
Fenix Ovo što izvode po internetu nema veze sa zemljama. Zemlje koje nisu ukljućene će lijepo piratizirat i imaju blagoslov od Sonyja da to naprave, budući da nema drugog načina za igranje.
To Sony dobro zna i nije im problem, sve Sony SP igre su "free" od prvog dana izlaska na Steam…treba pohvaliti Sony što dosta brzo dovodi svoje igre na PC, bez obzira na njihov launcher.
stitrek iskreno nisam ni znao o čemu pišem, ali sad sam išao pogledat. Radi se o multiplayer naslovu, tako da ništa od piratiziranja i to je stvarno retardirano od Sonyja. Ali i dalje tvrdim da cijela ova hajka najmanje veze ima s igračima iz trećih zemalja što se vjerno vidi i po komentarima na Prayerovom linku
- Uređivano
Jesam ja ćorav ili nigdje ne pišu sati igranja?
Vidi ga igrao si woke igru! Shame!
Winter sale… jebiga
Halo je bio prilično woke, da
Meni na listi fali još Alan Wake 2, ali jbg kada toga nema na Steamu.
40K bodova potrošeno na onezinske bedževe i fino dobio nekih 15 levela u šutu