jel netko na forumu kupio Steam deck?
Steam
Ako će se nekome dati, sasvim solidno za pogledati za one koje zanima više dojmova o Decku.
Azurirana je Steam mobilna aplikacija. Ono sto sam primjetio odmah su achievementsi, koji su identicni kao na desktopu sada, vidis samo one glavne, a secret su skriveni. Ranije sam vidio sve na mobilnoj i jasno je bilo zaokruzeno koje sam dohvatio
- Uređivano
Da vam skratim google
10:00 Friday, Pacific Time (PT) is
19:00 Friday
Prije sam se tome radovao kao drugom Božiću ali pošto većinu tih igara već sada možeš naći na "sivim" stranicama ili po Reddit za istu akcijsku cijenu ili manje nema mi baš ta rasprodaja nešto smisla. Jedina pozitivna stvar je što se može neki dobri indie uloviti.
Manu cijenu, steam akcije su i dalje pre skupe
Heat Dobro ali DS3 je igra stara 400 godina
Nightyx Ma da, imaš https://www.reddit.com/r/SteamGameSwap/ gdje ti tipovi prodaju i trejdaju neke dobre igre koje inače dobiješ po onim hardware promocijama. Ja sam Darktide - Imperial Edition nabavio za 32 eura
Poceo sale, uzeo si Kenu, razbibriga nakon Eldena
Uzeo The Forrest da odigram s burazom i Battlefield 1 koji sad svi igraju pa da i ja malo nabacim.
Sviđa mi se kako nastavljaš s odličnim survivalima. The Forest mi je fantastičan, pogotovo kooperativno.
Zašto?
"Fenix, nemoj pisat da ljudi ne vide"
Vijest objavljena na samom Steam klijentu
¯\(ツ)/¯
I vidim prvo MWII na "popustu" 59€.. odmah ugasio store.
a ovaj famozni Sekiro nikako ispod 29.99 xDD svaki put kad je akcija bude ta cijena