fensisuperstar Brijac da znaš da nije bilo namjerno 😃 bio sam stoposto siguran da sam kliknuo upvote. Oće to od dizanja rampe po čitave dane 😃
stitrek Brijac Vjerovatno sin Gray koji vozi auto trke te je duboko ukljucen u Valve i razvoj raznih brain-interface uređaja, momak je uz to i prizeman, ima par dugih intervjua sa njime na YT.
Deadwalker Steam's new disclaimer reminds everyone that you don't actually own your games, GOG moves in for the killshot: Its offline installers 'cannot be taken away from you'
Genesis chono to mu je i trebala bit pocetna cijena, sasvim solidan naslov, odigrao ga na PS5, 100% prelazak i zaboravio da postoji…
prayer Ovo je jebeno impresivno! Po svemu viđenome najbolji recording tool kojeg sam imao prilike vidjeti. https://store.steampowered.com/gamerecording
fensisuperstar Jako puno pratim youtube kanal Viva La Dirt League. Obožavam Epic NPC Man. Gledao sam to još dok su počinjali sa time. Epizoda: Baelin's route je nešto najjače ikad. i sad izbacuju igru. Pixel igru. I IZGLEDA ZANIMLJIVO.