chono Steam family sharing dela, ja imam bratov library, on ima moj, bez onih kerefeka oko logina mojim accountom na njegovu masinu
fensisuperstar chono pa da. To je stari način autentifikacije. Mi udaramo već family share novi od bete.
fensisuperstar Brijac da znaš da nije bilo namjerno 😃 bio sam stoposto siguran da sam kliknuo upvote. Oće to od dizanja rampe po čitave dane 😃
stitrek Brijac Vjerovatno sin Gray koji vozi auto trke te je duboko ukljucen u Valve i razvoj raznih brain-interface uređaja, momak je uz to i prizeman, ima par dugih intervjua sa njime na YT.
Deadwalker Steam's new disclaimer reminds everyone that you don't actually own your games, GOG moves in for the killshot: Its offline installers 'cannot be taken away from you'
Genesis chono to mu je i trebala bit pocetna cijena, sasvim solidan naslov, odigrao ga na PS5, 100% prelazak i zaboravio da postoji…
prayer Ovo je jebeno impresivno! Po svemu viđenome najbolji recording tool kojeg sam imao prilike vidjeti. https://store.steampowered.com/gamerecording