Steam
Pare nisu problem para nema
ima li nesto zanimljivo?
Uzeo Prey, taman na 90% popusta. Idem dalje
Uzeo Dishonored 2, nisam ga odigrao jos. Ocito imam skriveni fetis na Arkane igre
Pikiram DLC-ove i ekspanzije za Anno 1800, ali 78 eura mi je i dalje bezobrazno
Odlicna crossplay racing igra na akciji za 6€, ima i solidan story mode.
- Uređivano
Uzeo Phantom Liberty. Mislim da je to to, jer necu nista stici odigrat
Edit: uzeo La noire
Vjerujem da će nas Steam jednog dana spasiti od Game Pass-a i toga da nas sve natjeraju na pretplate.
Samo neka oni dominiraju, konkurencija je potrebna, Dominiraju za vlastiti interes, ja gledam tko prodaje jeftinije. Osobno kupim igru kod njih isključivo kad je na ogromnom popustu, ako već kupujem ond cdkeys. Ali čak i cdkeys postaje preskup pored pretplata za 10-15 eura i day one AAA. Što više konkurencije to bolje za kupce, a igre nikad nisu bile jeftinije kad je ponuda na PC-u u pitanju.
Skuzili smo iz prvih 700 postova. Ja kupujem na najboljoj platformi, a ne na shity kineskom launcheru
Meni platforma služi samo za skinut igru. Niš drugo mi ne treba, i da je je igra jeftina, ako je još i besplatna tim bolje. Koliko će oni dominirati ili koliko će se bogatiti, jedni, drugi ili sedmi mene zaboli. Nisam dioničar. Tak da su meni steam, EA play, ubisoft, gog, battle net, epic, rockstar sve isti drek. Stoje u taskbaru i ne koristim ih, igre pokrećem sa desktopa ili preko gamepada preko xbox game trake.
Onda bolje piratiziraj, ovako si dio problema
Ja drzim do sebe, zato koristim Steam, van Steama nije ni izaslo za mene. Osim za par biranih naslova koji su jos uvijek jednoznamenkasti brojevi