Uzeo DOOM, Mad Max i OKAMI HD.
Steam
Cloud dodirni...
Cloud dodirni...Mi ga slučajno...
netko iz kine mi pokusao provalit u steam. sjebo ga 2step ali brate sad moram promijenit passworde neke ^^
Šta nije da steam uvijek šalje na mail kod koji trebaš upisat kod logiranja ako se prijavljuješ na novom uređaju?
O tome i pričam.
sa time da nisam mjenjao passworde na steamu već neko vrijeme i općenito nisam mjenjao password vjerujem da nije do mene već do nekog bruteforsa negdje. Ali to je ok. mogu mi kinezi popušit megabalkansku kurčinu. Jebo ih kosooke
A ono, profil ti je javan i imaš dosta igara. Koji je bio pass, kladim se nešto tipa "fensijebogisus"?
nope :)
heatjegay
Ma 2step bogisus.
Također ako deletaš history ti šalju kod. Kao "ne prepoznaju pc"
kupio sam si GTA 5 za 24 eura.
kupio sam si GTA 5 za 24 eura.Fantasticna igra. Uzivati ces. Igra je prepuna humora. Najbolje mi je bilo ismijavanje danasnjeg drustva i trendova.
igrao sam ja već gta 5 ali sad će se igrati sa pravom mašinom xD ono je bilo slideshow na većim postavkama. sad ce se igrati ultra na 60. Trevor op
Već 4 godine prošlo od GTA V :(
Veselim se užasno GTA VI, ali koliko vidim, ako ga dočekamo do 2021. bit će dobro.
Steam nadmasio proslogodisnji rekord.Od 18 milijuna prijavljenih korisnika, nešto više od sedam milijuna bilo je aktivno u igrama. A sad pazite ovo – skoro polovica od tog broja igrala je PlayerUnknown’s Battlegrounds koji je također postavio novi rekord igranosti sa 3.16 milijuna istovremeno aktivnih igrača.
Pc gaming is dying!
PUBG je stvarno fenomen.
Vidim po friend listi, da se ekipa nakacila opet na PoE i Warframe, valjda stigao novi sadrzaj.
Osobno sam svaki dan na Steamu tj, ako je PC u pogonu i Steam se pali s njim. Prodavale se kartice od Winter salea. Pregledavali se popusti i ponuda sto se nudi. Na Wishlisti +300 naslova u Library +600, vremena slabo. Zdrobilo se cca 20€. Jebga, ne mogu odoliti kad je igra na +80% popusta.
Uglavnom sam isprobavao neke "manje" i "manje poznate" igre iz Libraryja dok sam bio sad na GO.
Book Of Demons, prva EA igra za koju sam skoro dao novce.
Hard West, GemCraft - Chasing Shadows, Lines (besplatna) super mozgalica, Hook super mozgalica (posebno za elektrostruku), Hero Siege vratim mu se svako malo i zao mi je sto ga nema na Viti, Dead Age itd.
Premalo vremena za isprobati sve.
Se isplati Hard Westu malo više posvetiti? Meni je odlična ta shema X-Com u western settingu i gameplay mi je super, ali odigrao sam sat vremena i smorile su me one pizdarije sa kupovanjem zemljišta, gradnjom plantaža i ostalo. Čemu to? Totalni turn off...
Se isplati Hard Westu malo više posvetiti? Meni je odlična ta shema X-Com u western settingu i gameplay mi je super, ali odigrao sam sat vremena i smorile su me one pizdarije sa kupovanjem zemljišta, gradnjom plantaža i ostalo. Čemu to? Totalni turn off...Pa to ti je dobrodosla razbibriga od strateskog napucavanja, em je jedini nacin da dodes do veceg novca. Em ja nisam dosao do plantaza?
Osobno mi je setting super i zato sam uzeo igru. Western s demonskom tematikom, gime more. Jonah Hex utjecaj. Da li je tko citao Gordon Link strip?
Cak najvise zamjerki imam na taj stratesko/pucacki dio. Gdje mi bas nije jasno, da li ce me protivnik vidjeti dok prolazim, jer gleda s kata(balkona). Pretpostavio sam da se moram popeti na balkon da ga ukebam. A ja ga upucao kroz pod sto mi nije djelovalo nikako logicnim navikao sam na Commandose gdje je to vrhunski odradeno.
Fora s poker kartama mi je odlicna.
Nisam niti ja previse igrao. Odradio par misija. Izmajnao nesto rudnika i sl. A neke stvari nisu bas niti najbolje pojasnjene. Ali vjerojatno potice nakon prvog prolaska ponovno igranje. A stjecem dojam, da se prica grana i odluke imaju utjecaj, jer nema manualnog sejva i ne mozes ispraviti zajeb.
Da ne spojlam previse, otac mi je pod kletvom i pojavi se misija, da odem vracari. I ja kmet, umjesto da odem vracari, ja prvo navratim u rudnik koji mi je usput, a igra mi javi da mi se stari objesio. Sad, da li bi se to dogodilo, da sam odmah isao vracari, ne znam? Niti sam pretpostavio da ce se sta negativno dogoditi, ako navratim prije u rudnik
Definitivno joj daj jos sansu. Ja cu je sigurno jos igrati, pa mogu prenijeti sto se kasnije dogada.
Ma mislim na naftne plantaže (iako možda nema ni toga? Davno sam je igrao) i ono što kupuješ zemljišta, ulažeš u infrastrukturu i to. To me totalno ne zanima, a nisam se ni potrudio posvetit dovoljno pažnje da skužim koja je poanta toga. Možda ima smisla, ali prije nego sam igrao nabrijao sam se na taj turn-based sistem i ovo mi je baš nepotrebna stvar.
Misliš da to jednostavno poklikam bez razmišljanja, bi li utjecalo na priču i ukupno iskustvo?