Se isplati Hard Westu malo više posvetiti? Meni je odlična ta shema X-Com u western settingu i gameplay mi je super, ali odigrao sam sat vremena i smorile su me one pizdarije sa kupovanjem zemljišta, gradnjom plantaža i ostalo. Čemu to? Totalni turn off...
Pa to ti je dobrodosla razbibriga od strateskog napucavanja, em je jedini nacin da dodes do veceg novca. Em ja nisam dosao do plantaza?
Osobno mi je setting super i zato sam uzeo igru. Western s demonskom tematikom, gime more. Jonah Hex utjecaj. Da li je tko citao Gordon Link strip?
Cak najvise zamjerki imam na taj stratesko/pucacki dio. Gdje mi bas nije jasno, da li ce me protivnik vidjeti dok prolazim, jer gleda s kata(balkona). Pretpostavio sam da se moram popeti na balkon da ga ukebam. A ja ga upucao kroz pod sto mi nije djelovalo nikako logicnim navikao sam na Commandose gdje je to vrhunski odradeno.
Fora s poker kartama mi je odlicna.
Nisam niti ja previse igrao. Odradio par misija. Izmajnao nesto rudnika i sl. A neke stvari nisu bas niti najbolje pojasnjene. Ali vjerojatno potice nakon prvog prolaska ponovno igranje. A stjecem dojam, da se prica grana i odluke imaju utjecaj, jer nema manualnog sejva i ne mozes ispraviti zajeb.
Da ne spojlam previse, otac mi je pod kletvom i pojavi se misija, da odem vracari. I ja kmet, umjesto da odem vracari, ja prvo navratim u rudnik koji mi je usput, a igra mi javi da mi se stari objesio. Sad, da li bi se to dogodilo, da sam odmah isao vracari, ne znam? Niti sam pretpostavio da ce se sta negativno dogoditi, ako navratim prije u rudnik
Definitivno joj daj jos sansu. Ja cu je sigurno jos igrati, pa mogu prenijeti sto se kasnije dogada.