prayer Pa Steam OS mozes instalirati na svakom uređaju koji podržava Linux. Jedini razlog zašto de ne isplati jest taj da je Windows bolji u igrama.
chono prayer napisao sam OS, ne Linux 🤣 treba nesto light, efikasno i jednostavno. Teoretski nesto na tragu light verzije win10 kada je MS pokusavao u mobilnom trzistu, samo jos specijaliziranije
prayer chono Ma sumnjam da bi oni za to imali mogućnosti. Vidi koliko im je trebalo da nadograde Steam client 😂 Ali Steam OS sam po sebi u Linux varijanti nije loš, samo šteta što je dobar za low end gaming.
Zero Preko Humblea nude odličan paket RE igara- https://www.humblebundle.com/games/resident-evil-decades-horror-village-edition?hmb_source=&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_threes_tile_index_1_c_residentevildecadeshorrorvillageedition_bundle
Deadwalker chono Hmmm Anno 1800 ili AoE IV? 🤔 Oboje 😅 Super popusti, ja se vratio ovaj tjedan AoE četvorci, uspio završiti normansku kampanju. Baš odličan nastavak serijala, topla preporuka.
chono Kaiserus imam odavno. Igrao po zimi i nisam se mogao odvojiti od igre opet, kao da igra ne stari