Posten covek
Steam
A koliko ste ih odigrali?
Ja sam ih samo 6 presao ono bas da sam sa steam library skinuo na komp.
Al neke od tih koje imam sam presao prije. Uglavnom bi kupovao klasike koji su mi super da ih imam uvijek u kolekciji.
Meni su Rumunji 2 puta pokusali na Origin. Samo prijavi intrusion i oni to banaju brzo.Budem probao to zasad sam mijenjao sifru i onaj koda sa maila bi unesao, al izgleda da nista od toga. Uvijek nakon nekog vremena gamad uspiie nekako. Il iz kine il tako neke vukojebine ip neki.
90%..Nisam Batmane i Bioshock 2 i infinite,Hitmana absolution,Witcher 1 i 2 i tu mi je deus ex jos od kad sam djelio steam sa burazom.
Buduci da uskoro uzimam novi laptop (nista posebno - oko 3500kn) zanima me kako se Steam igre, tocnije Team Fortress 2 vrte na Linux OSu u usporedbi sa Windowsom. Ako ima ovdje korisnika Linuxa mozete reci kakav je taj operativni sustav za igre. Gledao sam neke usporedbe prema kojima Linux uvijek ima ~20% manji framerate nego Windows pa me to zabrinjava.
Takodjer, hoce li Intel Core i5-7200U i Nvidia GeForce 930MX biti dovoljni za stabilnih 60fps na very low postavkama kod Team Fortressa 2?
eto pocastio se na steam saleu, pa malo na laptopu odigrao Anno1404 po prvi put....ah sva sreca te stare strategije rade
Buduci da uskoro uzimam novi laptop (nista posebno - oko 3500kn) zanima me kako se Steam igre, tocnije Team Fortress 2 vrte na Linux OSu u usporedbi sa Windowsom. Ako ima ovdje korisnika Linuxa mozete reci kakav je taj operativni sustav za igre. Gledao sam neke usporedbe prema kojima Linux uvijek ima ~20% manji framerate nego Windows pa me to zabrinjava.Ja sam čak i probao jedno vrijeme Steam na Ubuntuu na jednom starom kompjuteru (sigurno slabijem od tvoga kojeg spominješ) i mogao sam igrati TF2 bez većih problema, ne sjećam se na kojim postavkama, ali sigurno igrivo. Ovisi od igre do igre, vjerojatnije će ti igre sa Vulkan podrškom ić bolje na Linuxu.
Takodjer, hoce li Intel Core i5-7200U i Nvidia GeForce 930MX biti dovoljni za stabilnih 60fps na very low postavkama kod Team Fortressa 2?
Uberite si Shadow Warrior free tko oće. Traje do 10am pacific što bi, ako se ne varam bilo do danas 7 navečer po našem vremenu.
http://store.steampowered.com/app/233130/Shadow_Warrior/
Počeo je steam halloween sale, ima dobrih dealova pa ugrabite nešto :)
I tako krenuo Steam sale.
Imate nešto na vidiku?
Ne znam za vas, ali meni su Steam Sale-ove svake godine sve lošiji...
Sad mi zahvaljuje, kasnije će mi viper89 spominjati rodbinu zbog težine u SMB. Inače, ja sam uzeo Trine trilogiju (treći dio nisam ni igrao) i Deus Ex GOTY. Uzeo bih možda još REmake (makar je GC verzija odigrana na emulatoru) ili nešto, ali s obzirom da baš i ne igram toliko u zadnje vrijeme, možda još pričekam. Od novih igara nisam baš nešto zagrijan, a sljedeće godine bi trebalo i uzeti novi komp. Najbolje riješiti neke zaostatke, jer igre samo gomilam.
Ne znam za vas, ali meni su Steam Sale-ove svake godine sve lošiji...Nije to, nego samo kopiraju i primjenjuju sve isto što i mi već znamo unaprijed da će biti sniženo. I tako svaki put. Trebali bi po meni vratiti onaj flash sale ili nešto novo staviti da namami kupce. A on novijih igri i sniženja jako slabo.
Nekako je -75% sve rjeđa pojava...Ne znam za vas, ali meni su Steam Sale-ove svake godine sve lošiji...Nije to, nego samo kopiraju i primjenjuju sve isto što i mi već znamo unaprijed da će biti sniženo. I tako svaki put. Trebali bi po meni vratiti onaj flash sale ili nešto novo staviti da namami kupce. A on novijih igri i sniženja jako slabo.
Sad mi zahvaljuje, kasnije će mi viper89 spominjati rodbinu zbog težine u SMB. Inače, ja sam uzeo Trine trilogiju (treći dio nisam ni igrao) i Deus Ex GOTY. Uzeo bih možda još REmake (makar je GC verzija odigrana na emulatoru) ili nešto, ali s obzirom da baš i ne igram toliko u zadnje vrijeme, možda još pričekam. Od novih igara nisam baš nešto zagrijan, a sljedeće godine bi trebalo i uzeti novi komp. Najbolje riješiti neke zaostatke, jer igre samo gomilam.Jel ima to easy mode? Pitam za... Prijatelja. Jel.
Haha, don´t even try. Inače, cijeli Deu Sex serijal vam je na prihvatljivih 89% popusta. Eto, meni je to izdvojivo iz ponude.
Ma kukaju, da nemaju sta kupiti, a dam se kladiti da imaju +200 naslova u Library :
Pokupio sam DOOM, Deus Ex Human Revolution Directors Cut, Mankind Divided - A Criminal Past, Resident Evil 4, Fahrenheit: Indigo Prophecy i Undertale. Još moram odigrati i Deus Ex GOTY.
Ovo će biti dobri blagdani.