fensisuperstar bio sam potpuna skovaca od covjeka u to vrijeme, ne bas najugodnije drustvo. Bolje sad

Ima kakvih nacina do pupusta na steamu? Uzeo bih MH Rise, skup s kolegom

foggy Ima kakvih nacina do pupusta na steamu? Uzeo bih MH Rise, skup s kolegom

Sad na hrvatski?

foggy pa ne kuzim prvu recenicu lol. Citam vec 10. pura i ne ide.

I ja sam kontao Rise za PC uzeti.

maverick Rise je full price, nikad nisam kupovao na Steamu pa me zanima jel jedini nacin kupit igru tamo ili ima nacin da kupim jeftinije legit kod pa ga ukucam u steam. Pojma neam kak to funkcionira.

Imam taman vremena do Eldena malo udarat, ps5 joy spojim i imam sve.

foggy nije jedini kacin, doci ce vjerojatno nekad na cd keys i te strancie, ali sada na launchu, cisto sumnjam. Strpi se.

Vidis kak znas lipo objasniti, da te i ja razumijem 😃

S time da vrijedi naglasiti da CDKeys pripada grey marketu, dakle oni su preprodavači ključeva i možeš samo na njihovu riječ računati da ti neće povući licencu na igru. Fanatical i Humble Bundle su posve čisti.

Hvala! Zvuci super, ici cu legit, samo provjerim kak mi je za placanje najbolje. Na steamu mogu i direkt karticom? Kak je najbolje?

foggy Na steamu mogu i direkt karticom? Kak je najbolje?

Mozes, ali ako si u mogucnost s PayPal, još bolje!

foggy da se kurčiš frendu kako imaš više para bolje skinove nego on. Isplati se tih 10 eura 😎

Heat Dok ne koristiš Ember,nitko te ne može niti napast dok si Online u DS 3.

Imam ga da, ali nije uvijek najjeftiniji zbog fee-a. Koliko uzme na steam transakcije?

3-4% prilikom konverzije valute, ak se ne varam.

Hvala ljudovi, rešeno!

Podpitanje... Kak idu fore s nekim modovima, packovima, teksturama itd? Samo me službeno zanima. Nemam pojma ni o tome ništ.