Panacea NE IDITE NA STEAM!Valve is having caching issues allowing users to view things such as account information of other users. Don't use Store for now.Ako jeste ulogirani, nemojte posjećivati ništa, možete se ulogirati kao neko drugi (ili se netko ulogirati u vaš account).
Panacea Da, opći kaos.Osobni podaci na pladnju, ljudi kupuju igre preko tuđih accounta pa si ih šalju kao giftove, ostaju bez community profila, prazne se kartice,...A Valve ni zuc još, bokte kakvi bedaci. Trebali su kompletno servere ugasit.
cloud Sve radi normalno. Nadam se da niste imali spremljene podatke od svojih kartica i sl. Ja osobno ne kužim ljude koji spremaju tako podatke...
Fenix Katastrofa!Spremaju ih jer je tako po defaultu, odnosno nema pravog upozorenja da se ovakve stvari mogu dogoditi. 99% korisnika nije upućeno u moguće probleme...
ThaUrban Jbte led. Vidim jučer i odma najgore u glavi -> sad kad mi skinu papriku. Dns sam uletio, no harm done. :
19marksman89 Meni se skidao Ryse jucer cjeli dan i danas ujutro i na profilu su mi uvijek spremljeni podaci od kartice ali sve je ok
cloud Ono kad dobiješ poklon za Božić od brata. Očito me čuo jedan dan da pričam o Falloutu preko telefona s prijateljem, hehe. I šteta što nije Fallout 4. (neću biti bezobrazan, da me ne čuje ) No, nisam još ovaj ni igrao, tako da se sve lijepo poklopilo, hehe. :) Buraz 4life!
chono7 Meni se skidao Ryse jucer cjeli dan i danas ujutro i na profilu su mi uvijek spremljeni podaci od kartice ali sve je okSvejedno je bilo sve samo Read-Only. Ništa ti nisu ni mogli uzet tako da je malo sve prenapuhano
prayer Ovaj Steam sale je do sada ruku na srce najgori. Nije to to kada nema vise onih flash rasprodaja da te drze budnog do 3 ujutro samo da vidis sto je sljedece na prodaju. Ovako je dosadno i glupo....
chono7 Prayer Znači propustiti neki deal koji se pojavi taj dan, jer si primjerice imao neke obveze tokom tog dana, je bolje od sadašnjeg stanja kada su sve igre dostupne odmah po definiranim popustima? Ozbiljno?
prayer Pa nije vazno ako se propusti taj dan taj Flash Sale, zadnji dan je uvijek Encore Sale sa svim ponudama koje su bile zar ne? Meni je krivo sto su izbacili Flash Sale-ove koje su po meni davali cijeli car zimske a i ljetne rasprodaje em zbog toga sto nisi znao sto ce sljedece biti na popustu pa je bilo uzbudljivo i em zbog toga sto su cijene bile drasticno niskije nego sto su sada; uzmi u obzir Can't Stop Laughing Bundle koji ti je sada 5.74 te je na popustu 75%. Isti taj bundle je proslo godine u ovo doba bio 90% na flash sale-u i kostao je mrvicu vise od 2 eura! To ti je samo jedan primjer a ima ih dosta. U svakom slucaju smatram da su gadnu pogresku napravili sto su izbacili Flash Sale za krajnjeg korisnika.
chono7 Daily deal ne određuje koliki će popust biti. Počeo si pisati o čari, pa onda o tome kako dnevni dealovi su isplativiji što je pogreška.