Na nuuvemu ga možeš nabavit za manje od 5 eura.
Isplati se bacit pogled na nuuvem, vidim sad da imaju Cities: Skylines za 5 eura, na Steamu je 11, a mislio sam se da si možda uzmem. Vidim i Europu Universalis IV povoljno.

Sale underwhelming za sad, možda onaj Valve pack, ali on je tak i tak uvijek iste cijene na svakom saleu.

Middle-earth: Shadow of Mordor - GOTY Edition

Ugrabio GOTY za 7,29€! I nije preko Steama, jer tamo je duplo skuplje, a još na sniženju. Hehe! :) 8)

Zbog Steama imas snizeno na ostalim siteovima.

Zbog Steama imas snizeno na ostalim siteovima.
Ma joj. Kad sam gledao na Steamu, ne vjerujem da drže tako veliku cijenu. Nisu normalni.

https://isthereanydeal.com/

Evo nešto za vas. To sam nedavno otkrio i baš pomogne. Imate različite stranice, i svakojake popuste, sniženja, bundleova i sl. Upišite ono što vas zanima, pa možda pronađete još jeftinije negdje drugdje. Treba samo polako i strpljivo.

Kupio sa G2A Season Pass za Arkham Knight i sada jos Redux Bundle. Sad da li se isplati uzeti kompletan bundle ili da uzmem samo prvi dio posto ih sve vec imam a vidim da je drasticnija promjena grafike u 2033 nego u nastavku.

Ulovio MGS V i Hearts of stone :)

Nisam uspio MGSV :( Uzeo sam Nazi zombie trilogy,Crysis warhead i Ryse za 160kn

Psycho Mantis.

Poslano s mobilnog telefona S7

A jebiga, šta se ispriječilo? :/
Srce mu kaze moze a novcanik ne moze.

kupio sam jedino vozački #broke

Nisam mogo sakrit...pa sam dobio budzet do 200kn..i onda sam odlucio uzet 3 igre