cloud Meni je među prvima Devil May Cry® 4 Special Edition, i Ori and the Blind Forest. :) Rocket League bi također volio imati.
cloud Spremno je sve i novčanik samo čeka da se isprazni! Još kad dobiješ bonus, tj. povišicu na plaću ovog mjeseca, znaš da si na dobrom putu, hehe. Još malo!!! Ajmo!!!
cloud POČELO JE!! 8)AJMOOO! Baš gledam malo... Više-manje copy/paste od zadnjeg salea. Budemo vidjeli narednih par dana bude li bilo kojih većih popusta. :)
prayer A ja imam sve igre koje me zanimaju :( Sutra cu uplatiti 10 eura za onaj Redux bundle i Batman AK Season Pass pa je to to za mene.
chono7 A ja imam sve igre koje me zanimaju :( Sutra cu uplatiti 10 eura za onaj Redux bundle i Batman AK Season Pass pa je to to za mene.Jbga.. Ajd kupi mi Ori and the blind forrest
cloud A ja imam sve igre koje me zanimaju :( Sutra cu uplatiti 10 eura za onaj Redux bundle i Batman AK Season Pass pa je to to za mene.Jbga.. Ajd kupi mi Ori and the blind forrestMožeš i meni. Ja ti uzmem Metro bundle i još nešto, ako želiš? Ili te vodim na pivu?