Imam tri steam keya za closed alphu Total War Arena,ako ko hoće igrat nek se javi.

mjesec kasnije

Halloween SALE!
koliko vidim znacajna "usteda" na steamu je jedino gta

Witcher serijal, Bioshock serijal, Shadow of Mordor, Pillars of Eternity, Cities Skylines, Outlast, Alien Isolation.. sve popusti od 30, 50 do 75%

Dark Souls Prepare to Die Edition, kupljen za $4.38! Imate sale preko G2A, još malo ostalo.

Pusa

mjesec kasnije

Vkerojatno black friday. Sve se zeleni od popusta!

Vkerojatno black friday. Sve se zeleni od popusta!
Autumn sale je do 2.12., no ipak mislim da je bolje pričekat do winter salea. Nadam se da bu cijene malo drukčije neg zadnje dve godine.
Danas nisu nikaj mjenjali cijene.

Uzet ću si Wolfenstein: The New Order (-85% - 49,99€ 7,49€), i najvjerojatnije The Evil Within (85% - 59,99€ 8,99€). Po meni Must Buy! Ogromni popusti za to dvoje. Ostalo više-manje imam što me zanima, a druge naslove budem uzimao tijekom Winter salea gdje očekujem još malo bolje popuste. :)

Meni se vec peti slucaj dogodio da kupim igru za punu cjenu i da bi drugi dan ili par dana kasnije na steamu bilo bezobrazno snizeno

Mah tačno treba biti jake volje i ne dozvoliti hype-u da te ponese. Strpiti se koji mjesec i za cijenu jedne igre kupiš 3, u nekim slučajevima i više.

https://youtu.be/fwiDckgAQVk

Zasada sam uzeo Life is Strange Season Pass i Half Life 1, 2 i obje epizode, čeka se danas još neki deal. Ovo zima će biti zabavna  :

6 dana kasnije

Imam key viška za Hitman 2 Silent Assassin,ak ga netko nije na vrijeme ugrabio nek se javi 

Nego ljudovi, jeste li vi spremni za Winter sale?

Naci ce se nesto love 

Srce kaze da, novcanik kaže ne.

Ok znači ujutro kava s keksima, preskačem marendu na poslu i navečer večera većinom pašta, možda koja kokica na akciji za 30kn. Pijem samo vodu, nema slatkiša i vjerojatno ću uštedit koju kunu za winter sale.

6 dana kasnije

Killing floor 2 free weekend pa tko želi isprobati nek navali :)

Ja bih volio sebi sad na ovom saleu ugrabiti Rocket League, ali hebemu šef neda pare prije 10. 01. 2016.