Šejmles postavljanje odgovora na pitanje

http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/4779-za-2-dana-pc-igraci-ce-iskusiti-masovno-peglanje-kartica

Imam 15 ojra od karata i očekujem toliko igara onda. :Đ

Grabite, igra je dragulj.

https://www.humblebundle.com/store/killing-floor?utm_source=Facebook&utm_medium=Link&utm_campaign=Killing_Floor_Free_062217

Grabite i ovo dok je free

Sorry

The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.

Error 503 Service Unavailable
Naravno da ih je iznenadilo.

Bezveze za prvi dan..
Onda ti je bezveze za svaki dan. Nema više daily dealova odavno.

Uzeo 18 igara sa kartoparama koji će mi spawnati još kartopara da uzmem još igara sa još kartopara. 

Cekaj, ovo ponudeno je cijela ponuda? Jer ja vidim oko 30ak naslova, mozda ne vidim neki see all link ili nesto neznam...

EDIT: Naso 

ja uzeo walking dead i age of empires 2 HD..i cod 4 MW..ovo novije sve imam skoro..ali ima nekih zanimljivih starijih igri koje se jos igraju..npr bad company 2 za 2€..

Da, samo se isplati uzimat te stare igre. Ponuda i cijene su ocajne.

Kupio sam zasad Half Life complete serijal, portal 2 i od novijih igara XCOM 2.

FFA ne voli indijance.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

L.A. Noire Complete Edition  |  Brutal Legend  |  Tomb Raider: Anniversary  |  Black Mesa  |  Psychonauts  |  Monkey Island: Special Edition Bundle  |  Portal 2  |  Metro Redux Bundle
To je to od mene zasad (Metro sam uzeo par dana ranije). Razmišljao sam još možda uzeti Dark Souls 2 Školarca Prvog Greha i REmake, ali trenutno mi to nije na listi prioriteta niti mi se to igra. Psychonauts imam i na PS2, ali stvarno je teško ne kupiti nešto kad košta 1 ili par eura.

Ponuda je odlicna, nego je problem sto je ekipa vecinu pokupovala ili odigrala vec ranije. Svi veliki naslovi su na popustu.

Ja sam kroz 2 godine skupio oko 90 igara(Doduse neke od njih su kupljene jeftino u paketu ili su neki dodatak glavnoj igri koji se racuna zasebno), uglavnom zahvaljujuci g2a i popustima tipa summer, halloween sale i tim dollar rasprodajama. Tesko mi je ne uzet neki stariji klasik kad ga tako za sitno prodaju. I neki mrtvi rus mi stalno pokusava uc u racun zadnja 2,3 tjedna.

Meni su Rumunji 2 puta pokusali na Origin. Samo prijavi intrusion i oni to banaju brzo.

Za sada ugrabio jedino The Walking Dead: A New Frontier. U planu mi je još DOOM, Wolfenstein: The Old Blood, Outlast 2, TRANSFORMERS: Devastation, ENSLAVED™: Odyssey to the West™ Premium Edition i koja igra po euro, dva... :)