Odigrao sam Crasha još na starom kompu, tho piratsku verziju prije nego se uzela regularna. Primjer dobre PC verzije/porta u ssvakom slučaju. I ja bih ponovno prešao Medievil iako sam remake odigrao na PS4.
Steam
- Uređivano
Hvala ti na preporuci!!
Evo mislim da će to biti to za Spring Sale, stvarno imam preveliki backlog pa bih ga trebao počet čistit.
Ovo će se definitivno igrat i na Decku!
Btw, znači ovo bi bilo nešto slično kao i sistem u Final Fantasyju? (Jedino sam igrao jedno 20 minuta sedmice tako da nemam pojma s čime bi usporedio)
Wizards su mi zapeli za oko na nekom showcaseu (PC Gamer možda?) prije godinu-dvije, mix taktičkog napucavanja kroz sobe, fantasyja i masu humora. Totalno nije moj stil ali nije često da me samo pre-release showcase igre uspije navuć na kupnju pa sam morao isprobat!
Ili će mi ovo postat #1 prioritet u životu, ili ću ga samo igrat par sati i tjt, we shall see.
Legendarni Dwarf Fortress man!! Inspiracija Rimworldu, Minecraftu…
Iskreno, imao sam ga na oku neko vrijeme (steam verziju) a konačno sam ga kupio zbog novog "Down the rabbit hole" videa, love that guy.
Strike the earth!
ZigguratVertigo Ovo će se definitivno igrat i na Decku!
Btw, znači ovo bi bilo nešto slično kao i sistem u Final Fantasyju? (Jedino sam igrao jedno 20 minuta sedmice tako da nemam pojma s čime bi usporedio)
Da, na poteze s ograničenim vremenom za input. Bez brige, imaš i više nego dovoljno vremena da stvari funkcioniraju. Malo tjera da igrač bude brži s potezima ali generalno je to i dalje stari sistem. Ja sam odigrao na NDS i CT je definitivno bezvremenski JRPG.
- Uređivano
Ako vec niste uzimajte, hidden gem!
- Uređivano
ZigguratVertigo Yep. I to je još poboljšana SNES verzija (nisam siguran je li na toj temeljen i PC port), pa eto, ako su u mogućnosti nabaviti ROM ili original, to bih s obzirom na rezu i vrijeme izlaska igre čak i više preporučio da se igra na manjem ekranu kao što je DS-ov.
Skroman spring sale za mene, ali moram podignut rucnu:
- Blasphemous
- The Talos principle
- Age of Empires Definitive Edition
- Uređivano
Evo jutros Brijac objavi članak o dva city buildera i taman je krenuo Steam Sale za city buildere i colony simove
Top timing
https://store.steampowered.com/category/strategy_cities_settlements/
To vam je bio plaćeni članak