Torgue upravo si mi potrošio 3 eura i 74 centa i hvala ti na tome
Steam
uzeo sam Jedi Survivor za 15 eura i Chrono Trigger za 3 i toliko koliko piše a frendici kupio onaj graveyard keeper sa svim dlcevima za 10 eura. Bruka deal.
sry veljko je bilo jače od mene @chono
fensisuperstar Očekivano nosi zelenu Nvidijinu majicu
fensisuperstar reci ti meni bolje kako ti je sa Steam Deckom? Jesi zadovoljan?
Ili još bolje pitanje, jel valja taj Špiro rimejk na PC-u neki k…
Odigrao sam Crasha još na starom kompu, tho piratsku verziju prije nego se uzela regularna. Primjer dobre PC verzije/porta u ssvakom slučaju. I ja bih ponovno prešao Medievil iako sam remake odigrao na PS4.
- Uređivano
Hvala ti na preporuci!!
Evo mislim da će to biti to za Spring Sale, stvarno imam preveliki backlog pa bih ga trebao počet čistit.
Ovo će se definitivno igrat i na Decku!
Btw, znači ovo bi bilo nešto slično kao i sistem u Final Fantasyju? (Jedino sam igrao jedno 20 minuta sedmice tako da nemam pojma s čime bi usporedio)
Wizards su mi zapeli za oko na nekom showcaseu (PC Gamer možda?) prije godinu-dvije, mix taktičkog napucavanja kroz sobe, fantasyja i masu humora. Totalno nije moj stil ali nije često da me samo pre-release showcase igre uspije navuć na kupnju pa sam morao isprobat!
Ili će mi ovo postat #1 prioritet u životu, ili ću ga samo igrat par sati i tjt, we shall see.
Legendarni Dwarf Fortress man!! Inspiracija Rimworldu, Minecraftu…
Iskreno, imao sam ga na oku neko vrijeme (steam verziju) a konačno sam ga kupio zbog novog "Down the rabbit hole" videa, love that guy.
Strike the earth!
ZigguratVertigo Ovo će se definitivno igrat i na Decku!
Btw, znači ovo bi bilo nešto slično kao i sistem u Final Fantasyju? (Jedino sam igrao jedno 20 minuta sedmice tako da nemam pojma s čime bi usporedio)
Da, na poteze s ograničenim vremenom za input. Bez brige, imaš i više nego dovoljno vremena da stvari funkcioniraju. Malo tjera da igrač bude brži s potezima ali generalno je to i dalje stari sistem. Ja sam odigrao na NDS i CT je definitivno bezvremenski JRPG.
- Uređivano
Ako vec niste uzimajte, hidden gem!
- Uređivano
ZigguratVertigo Yep. I to je još poboljšana SNES verzija (nisam siguran je li na toj temeljen i PC port), pa eto, ako su u mogućnosti nabaviti ROM ili original, to bih s obzirom na rezu i vrijeme izlaska igre čak i više preporučio da se igra na manjem ekranu kao što je DS-ov.
Skroman spring sale za mene, ali moram podignut rucnu:
- Blasphemous
- The Talos principle
- Age of Empires Definitive Edition
- Uređivano
Evo jutros Brijac objavi članak o dva city buildera i taman je krenuo Steam Sale za city buildere i colony simove
Top timing
https://store.steampowered.com/category/strategy_cities_settlements/