Uzeo DLCove za Metro Exodus. Trenutno igram Sam's Story i top mi je! Bas uzivam

mjesec kasnije

Trenutno se besplatno dijeli Desktop Dungeon do 25.4.

2 mjeseci kasnije

Deadwalker zamisli scenarij gdje Valve napravi Steam OS, bootas ga na drugi disk ili particiju i sluzi samo za pokretanje igara.

Pokušali su, kroz linux i steam mašine ali završilo neslavno.

Pa Steam OS mozes instalirati na svakom uređaju koji podržava Linux. Jedini razlog zašto de ne isplati jest taj da je Windows bolji u igrama.

prayer napisao sam OS, ne Linux 🤣 treba nesto light, efikasno i jednostavno. Teoretski nesto na tragu light verzije win10 kada je MS pokusavao u mobilnom trzistu, samo jos specijaliziranije

chono

Ma sumnjam da bi oni za to imali mogućnosti. Vidi koliko im je trebalo da nadograde Steam client 😂 Ali Steam OS sam po sebi u Linux varijanti nije loš, samo šteta što je dobar za low end gaming.

12 dana kasnije

herc sva sreca pa imam diablo 4, hvala Blizzard

Summer sale ide odlično!

Meni se zena smije jer imam i mozda i necu igrat kategorije

23 dana kasnije
          19 dana kasnije

Ima stvarno jebenih popusta

Kaiserus imam odavno. Igrao po zimi i nisam se mogao odvojiti od igre opet, kao da igra ne stari

chono Hmmm Anno 1800 ili AoE IV? 🤔

Oboje 😅

Super popusti, ja se vratio ovaj tjedan AoE četvorci, uspio završiti normansku kampanju. Baš odličan nastavak serijala, topla preporuka.

Deadwalker

Jest. Kampanja u četvorci je baš top. Preporuka za odigrati.

Samo Tropico noobovi.

Anno, AoE IV, Age of Wonders 4, Against the Storm. Ima baš dobrih stvari.

Jebite se, uzeo AoE4. Nemam pojma kada cu to igrati

Ovo je možda najjača igra koju sam igrao u zadnje vrijeme, jako baca na Advanced Wars!

14 dana kasnije

Giphy - Celebrate In Love GIF by Max

EDIT: Klijent ažuriran s retro lookom.

Fico oni su STVARNO bili tu 😃

kad smo kod @Fico sad sam gledao te igre i vidio sam da i ovo mozes dodat za đabe!

steam deck opet na saleu

2 mjeseci kasnije
            5 dana kasnije

@Deadwalker vidim te sta radis po Steamu 😁 shopping spree! Kakav si ti kralj! 😁😁

25 dana kasnije

Evo stigao Steam Year in Review

• FFA +1