Prvi Titanfall sam vidio kod marksmana na PC-u i igra mi se odmah na prvu jako svidjela. Bilo mi je drago kada sam čuo da dvojka dolazi i na PS4.
Međutim ne mogu reći da sam oduševljen Tech Testom. Još ima do izlaska i dosta toga se može promijeniti ali nisam optimističan.
Generalno, igra je zabavna. Ima taj COD "feel" gdje je gušt napraviti kill, posebno uletiti u killstreak, bodovi na sve strane, wallrun itd.
Lijepo se izvodi, dinamično je... To bi bilo uglavnom sve što mi se svidjelo.
Idemo na ovo što mi se nije svidjelo:
Dizajn likova, mapa, oružja me nije impresionirao. Sve mi djeluje nekako nemaštovito i generično. Ni to koljena artu koji ima npr. Destiny.
Gameplay iako zarazan i zabavan mi djeluje previše "arkadno". Likovi nemaju "težinu". Koje god oružje da koristim djeluje mi isto. Auto aim je preizražen. Nišan se doslovno lijepi na protivnika kada protrčava. Jako je puno konfuznih situacija jer svi lete, uklizuju i skaču na sve strane pa mi se čini da je ovo više igra refleksa nego neke taktike i teamplaya. Zabavno je igrati ali već nakon 3-4 partije dođe do nekog zasićenja.
Još ću igri dati šansu, vjerujem da je i daleko bolje kada se igra s ekipom ali nažalost Respawn me nije "kupio" s ovim demom. Igra nije loša, upravo suprotno ali očekivao sam bolje.
Battlefront je na mene ostavio puno bolji dojam još izlazi i Battlefield 1 u isto vrijeme. Novi Rainbow Six je navodno odličan pa ne vidim kako bih mogao ugurati Titanfall 2 pored te tri igre...
19Marksman89
Ne brini se što je "samo" 8vs8. Akcije je sasvim dovoljno.