A bio sam slusao lika koji govori kako su to namjerno napravili jer ce kao preuzet shooter trziste.U smislu da ko ne zeli BF nego fastpaced,Titanfall ce mu biti prvi izbor.

P.s. Evo bas sam stavio jedinicu na download jer do bf1 imam samo witchera za igrat pa cu u međuvremenu uskocit u titana i mozda koji video napravit.I na originu je za 9.99€ deluxe edition

Beta ima skoro 13GB na PS4

Beta (PS4) je zatvorena ili otvorena ili se trebalo negdje prijaviti za kod? 

Beta (PS4) je zatvorena ili otvorena ili se trebalo negdje prijaviti za kod? 
Otvorena je beta samo odeš na store skineš i pičiš ja stavio na download pa ćemo isproibat navečer : )

da čujem, ko će igrat večeras?

viper89  kaže da će oko 11, ja ću oko 10 vjerojatno, vidio sam da je F_i_C_O igrao.

još netko?

igra je čist ok , al eto bf1 je prioritet za kupnju

Nisam pratio,kakva je situacija sa brojem igraca? Trenutno igram prvi dio i igra je savrsena ali ovi botovi nisu nikakav izazov a 6 vs 6 je premalo

Nisam pratio,kakva je situacija sa brojem igraca? Trenutno igram prvi dio i igra je savrsena ali ovi botovi nisu nikakav izazov a 6 vs 6 je premalo
Koliko sam ja vidio najvise što ide je 8 vs 8, pilots vs pilots mod, slično ko cq na bf3, nije loše, ali izbaciti igru u isto vrijeme kad i bf1 betu im nije najbolji potez :/ , jedino ako ne pokusavaju privuci call of duty publiku...

Znam da je ovo alpha, al kretnje neprijatelja te nekih pomičnih objekata su smiješne. Ko da idu i 1 fps.

Pa nemogu vjerovat da nema veceg broja igraca od 8vs8...jer mape u ovoj igri nisu toliko male...citam i da nisu svi bas odusevljeni betom

Sutra ce bit dojmovi na portalu pa baci oko 

Prvi Titanfall sam vidio kod marksmana na PC-u i igra mi se odmah na prvu jako svidjela. Bilo mi je drago kada sam čuo da dvojka dolazi i na PS4.
Međutim ne mogu reći da sam oduševljen Tech Testom.  Još ima do izlaska i dosta toga se može promijeniti ali nisam optimističan.
Generalno, igra je zabavna. Ima taj COD "feel" gdje je gušt napraviti kill, posebno uletiti u killstreak, bodovi na sve strane, wallrun itd.
Lijepo se izvodi, dinamično je... To bi bilo uglavnom sve što mi se svidjelo.
Idemo na ovo što mi se nije svidjelo:
Dizajn likova, mapa, oružja me nije impresionirao. Sve mi djeluje nekako nemaštovito i generično. Ni to koljena artu koji ima npr. Destiny.
Gameplay iako zarazan i zabavan mi djeluje previše "arkadno". Likovi nemaju "težinu". Koje god oružje da koristim djeluje mi isto. Auto aim je preizražen. Nišan se doslovno lijepi na protivnika kada protrčava. Jako je puno konfuznih situacija jer svi lete, uklizuju i skaču na sve strane pa mi se čini da je ovo više igra refleksa nego neke taktike i teamplaya. Zabavno je igrati ali već nakon 3-4 partije dođe do nekog zasićenja.
Još ću igri dati šansu, vjerujem da je i daleko bolje kada se igra s ekipom ali nažalost Respawn me nije "kupio" s ovim demom. Igra nije loša, upravo suprotno ali očekivao sam bolje.
Battlefront je na mene ostavio puno bolji dojam još izlazi i Battlefield 1 u isto vrijeme. Novi Rainbow Six je navodno odličan pa ne vidim kako bih mogao ugurati Titanfall 2 pored te tri igre...
19Marksman89
Ne brini se što je "samo" 8vs8. Akcije je sasvim dovoljno.

Ma ja od Titanfalla zelim brzinu,kaos i bas to da likovi nemaju tezinu a oruzja bez recoila..bas kako je prvi bio..ali kad mi na neku losu mapu koja nije mala stave samo 6vs6 i jos uspore gameplay to mi je 3 koraka unazad.

Ma ja od Titanfalla zelim brzinu,kaos i bas to da likovi nemaju tezinu a oruzja bez recoila..bas kako je prvi bio..ali kad mi na neku losu mapu koja nije mala stave samo 6vs6 i jos uspore gameplay to mi je 3 koraka unazad.
Kužim. To i je Titanfall ali gameplay me podsjeća na Advanced Warfare a to nije dobro. I Destiny je brza igra s skakanjem pa mi je kretanje i pucanje nekako bolje izvedeno.

Popodne sam malo pratio kod Nenada i zaigrao na Ps4..pa i nije toliko lose i dojam je pozitivan..vise akcije je bilo nego u ovome prvom kojeg igram na PC-u..igra izgleda ljepo,izvodi se ljepo.Ja bi samo vise igraca ubacio.

Kužim. To i je Titanfall ali gameplay me podsjeća na Advanced Warfare a to nije dobro. I Destiny je brza igra s skakanjem pa mi je kretanje i pucanje nekako bolje izvedeno.
I meni na prvu, zato vjerojatno priskačen ovu igru

Ma da je najsavrsenija za svoju svrhu ja neznam di jedan fps igrac moze to ubaciti pored Bf1..nije Bf nesto sta odigras za mjesec dva pa ces se prebacit na ovo..Govorim za vecinu nas koji smo ograniceni vremenom..

Marks shvati da se nece svakome svidjeti Taj ww1 seting. Ja ga vec dugo cekam, ali znam ljude kojima uopce nije to napeto. Ja se jedva cekam dignuti u nebesa sa ratnom letjelicom iz ww1...