Nastavak najboljeg online shootera 2014. godine je potvrđen.
LINK
"I guess EA announced a sequel, so I could play coy and pretend I don't know anything about it, or… yeah. So we're working on a sequel. No official name yet, but we're working on that. That's the main focus but we're starting up a second team and doing some smaller stuff too. Small, exploratory, taking it slow! It'll be multiplatform."
Dolazi napokon na na još više platforma, tak da bu i PS igrači vjerojatno bili u mogućnosti odšpilati koju partiju.
Zampellinih par riječi o singleplayeru:
"We set out to do it and it was one of our goals. I mean it obviously prohibits a certain group of people playing the game, and as content creators you want to get into as many peoples's hands as possible. We put some single-player elements in there though, and tried to mix it up. Maybe we could have mixed things up a bit better because some people blew right by it and didn't even see it because there was so much action happening around it. It's tough, because if you hit people over the head with it it becomes intrusive, and there are people who don't want or care about it. Where does the needle fall? I think it takes a while to figure that out and we haven't figured it out yet."
Također možda promjene i DLC model, iako se nadam da ne bu skroz slijedili Evolveov model:
"I think having the maps like that in packs, it does split the community and it makes it harder for matchmaking, it's messy. Yeah. I don't know we won't do it again, I can't say that for sure, but the idea would be to do something different."
Očekivanja? Kaj bi novoga voljeli vidjeti?
Ja ne bih baš da se dira gameplay, sam više sadržaja da daju neg u jedinici i morti razrađeniji co-op.
Titanfall 2
Drago mi je što će više igrača sada imati pristup igri.
Zna li netko kad bi otprilike igra trebala izaći ?
This time next year :)
https://youtu.be/hJ1r2f1Jv0Y
Nisam se puno zadrzao na multiplayeru ove igre jer postoji Battlefield..ali ljudi,ova igra po pitanju gameplaya ima ono sta je imao Cod 4..ono nesto sta je jednostavno sve kako treba.Falilo mi je samo malo vise igraca ali i ono ubijanje botova ima svoju draz.Superfluidna igra sa kaoticnim gameplayom a tako jednostavna.Kad igras imas osjecaj da nisi ni jednom poginuo,sve se brzo odvija i zabava ne prestaje ni sekunde..
To i jesu ljudi koji su radili Cod 4 ja mislim i sve ono najbolje za fast paced Mp je u ovoj igri.Source engine je također predivan,nezahtijevan i odradio je vrhunski posao.Za dvojku nebi po gameplayu dirao nista.
Ne sviđa mi se. Nije mi se sviđao prvi dio, neće ni ovaj. Ne volim skakutave trčim po zidu shootere.
Prvi dio Titanfalla ni nije bio nastavak, pošto je bio prvi u serijalu Kad smo već picajzle!
Popravio sam. Možeš mirno spavati!
Uranili s trailerom, igra stiže 28.10
https://www.youtube.com/watch?v=HwbutTQ8Yow
Dobro izgleda.
Not bad, odlicno da je multiplat.
Sviđa mi se, prvi je imao savršeni gameplay, samo je moglo biti više sadržaja. Već sam par puta spomenuo kako se nadam da ce dvojka sadržajno biti jedinici ono što je MW2 bio CoD 4. Više ne trebaju komplicirati, imaju savršenu formulu.
Prva igra je imala odlican multy.Od ovoga nisam ocekivao nesto posebno i singleplayer me ni najmanje ne zanima.Ogavno mi je kad vidim Call of Duty klon i to smjesten u svemirskom napucavanju.Nevjerojatno je kako ljudi i na drugom engineu ucine igru istu kao cod.Ali u multiplayer ne sumnjam i mislim da ce biti ok.
mene jedino veseli kampanja
iron giant and shit yo!
Beta ovaj ili idući tjedan na konzolama....
Jeeeee
Evo Ps4 gameplay...predivno
http://www.youtube.com/watch?v=NzPn_sB3F4g
Izgleda zabavno.
Probati ću open betu 19-tog pa ćemo vidjeti. Igrao sam prvi Titanfall na PC-u svidjelo mi se, ali nekako je bilo prazno bez nekog progressa.
Šteta što ima katastrofalan launch datum. Ne znam zašto nisu gurnuli ovo u Q1 2017...
da bas...previse boljih igri izlazi
da bas...previse boljih igri izlaziMa BF1 je najveći problem.
Koliko su razlike? Tjedan dana?
Pa TF2 neće "nitko" igrati...hell čak ni ja jer ću vjerojatno biti zaokupljen BF-om. Baš šteta totalno nerazuman potez EA-a. Samo će manje para zaraditi sa ovim, al nek im bude.