yakuza_stinger GTA od Rockstara je uvijek bio AAA, od DMA Designa nije (prva 2 + ekspanzije). S trojkom je počelo ono što Driver nije mogao pratit pa je ubrzo ispao s tračnica.
wooddiebone yakuza_stinger Tak se i me i čini da. Trojka je napravila GTA u ono kaj je danas i zapravo napravila žanr u kojem nitko još uvijek ne može dostići Rockstar. Oni se uvijek moraju ekstra potrudit da pomiču granice, danas jos više jer je sve neki sandbox. Slično sa Bethesdom i Elder Scrollsom. Takve igre gube na bilo kakvom značaju ako ne naprave bar tri koraka više od konkurencije. Zato ih i ne dobivamo baš često nego tek kad postane moguće i smisleno napraviti taj skok naprijed.
yakuza_stinger wooddiebone Točno. Čim dođe trailer za GTA6 ili Elder 6, past će YouTube serveri. A to nešto znači.
Sterlok Baš završio, došla i ova igra na red. Odlična, od priče, fizike, grafike, atmosfere, igrivosti…i trajanje je OK 19 sati za osnovnu priču. Težina solidan izazov. Hvala Epic.
TITANXIS Control mi je odnedavno na popisu za odstrel. Pošto je teže nabavit te sad već starije igre da imaju makar na zalihama. Tražio ustvari Alana Wakea pa mi izbacili alternativu Control. Jebemu miša, neke djelove pamtim iz igre (Control) što sam malo pogledao prohode drugih i rekoh, jednog dana bit ćeš moja kad za tebe dođe vrijeme!
pravednik Odlična igra. Vrijedi odigrati, pogotovo na PS5 u performance modu. Koliko destrukcije i efekata a igra drži stabilnost.
TITANXIS stitrek Da tak mi i izgleda ko neki špijun koji voli sve znati i čuti jer ne prati kam mu taj partviš za pranje poda ide. A zašto nemaju onaj robot čistač i usisavač, ipak je to moderna igra?😁
stitrek TITANXIS A zašto nemaju onaj robot čistač i usisavač, ipak je to moderna igra?😁 Usisivac robot može odašiljati informacije🤣, deep state ipak ima oldskul headquarters.