pravednik
Kad ja vidim kako jedan RDR2 ili tlou2 izgleda na ps4 pro....ne brinem se za ps5. nimalo...
Kao što je kega rekao...nije sve u sirovoj snazi i totalno je glupo uspoređivat arhitekturu pc-a i konzole.
Uostalom rađe cu igrat nekaj na manjim postavkama u 60 fpsa nego sa višim a da mi pada ispod 60...
A od svih ps5 igara koje sam probao sve ide na 60 u performance modu...od dirta 5, demons soulsa, ratcheta, spidermena, ac vallhale...i apsolutno sve izgleda predivno.
I da postoji jeftiniji pc ponavljam nebi ga uzeo za igre....čisto jer zezat se sa idealnim postavkama mi je gubljenje vremena...da roki nije pc plug and play ako moram gledat koje postavke cu mijenjati dok ne nađem sweet spot...jer ako nemam grafu i cpu višeg ranga uvijek u 2-4k ima kompromisa....pogotovo sa tcojim tolko hvaljeni. ray tracingom koji ubija performanse.
Svako svojem...ali kad se sjetim koliko sam se lijepo naigrao sa ps4 pro za 2249kn ( novi u sancti) za pc nisi mogao u to vrijeme ni poštenu grafu kupiti a kamoli sve ostalo.
Da pc je superiorniji ali ako hoces sve maksano to i košta...jako jako puno...a da li to vrijedi novaca? Naravno da ne.