@doctorfreak
Sada bi me mogao poštediti.
Niti sam trolao niti tako uletio.
Za tvoj info da čitaš sve a ne panično sa ciljem kontre znao bi da imam PS5 od launcha.
Nebreš ti meni govoriti što ću ja pisati na forumu jer postoje drugi kanali i yt.
Ako želim raditi tehničke analize radit ću. Da ti toliko uživaš u svom PS5 i TV-u jebalo bi se tebi za jednog pravednika na ffa i njegove postove. Očito osjećaš potrebu nešto dokazati i silom opravdati.
Cilj mojih postova je prikazati snagu laptopa sa RTX 3060, da ostali znaju što mogu dobiti a mogu dobiti dosta.
Ovo je bitno za takve korisnike jer je zatvoreni sistem kao konzola, bez nadogradnje. Gotovo iste rezultate postižem kao kod desktop verzije, tim više ova u laptopu je malo nabijenija jezgrama. Core clock ide do 2000-2100Mhz na 135W TDP-a.
Važno je da ima lufta kako bi mogao pokretati sve izašlo do kraja ovog gena.
Vjerovao ili ne ovo nije PS only forum i ljudi se igraju na svemu i svačemu.
Control ima jebene razlike kad uključiš full ray tracing, nešto najbolje ikad po pitanju refleksija.
Iako je to opet maslo Nvidie i Remedya, pisao sam i o tome. Maknuli su obične refleksije kako bi ljude natjerali kupovinu na ray tracing GPU-a.
Pišem objektivno i serem po svima redovno kada zasluže.
Isto tako ću hvaliti Horizon 2 uskoro kao što sam Spidermana i Ratcheta koji grafički od oka sposeru Control.
I za kraj.
Pitate zašto je BITNO AKO PS5 ima LOW postavke??? SADA? Zašto to ističem kao negativnu stvar?
Zato jer kako vrijeme bude odmicalo konzola će se mučiti u multiplatform naslovima kao i prethodnici.
Rezolucija će padati, frame rate također kako bi se postigla igrivost.
Već sada možeš vidjeti Dyng Light 2 koji se vrti na 1920x1080 30 frejma.
Za mene osobno suludo. Što su nam onda next gen konzole dale osim bržeg učitavanja? (U multiplat igrama)
Ekskluzive su druga priča.