The Witcher
Hhahahaha care
Majka svih gifova na ovom forumu
Chojnowski!
hahaha!
Krenuo sam, napokon, prije par dana. Čovječe... Ne mogu vjerovati koliko me ova igra uvijek uvuče. Četvrti prelazak, daleko od zadnjeg. I prokleti Dice Poker oduzima puno previše vremena. Skoro zaraza ko Gwent.
Da ne govorim da upalim igru, čisto da malo prošvrljam iiiiii eto me na 5. questu za redom...
Prije nekoliko dana sam dovršio novi prelazak. Kakva je ovo igretina to nije normalno. Questovi odlično napisani, radnja stvarno interesantna sa zanimljivim negativcima. Izvrsna motivacija glavnog lika i predivna dizajneska odluka o Geraltovoj amneziji koja savršeno upoznaje igrača s Geraltom, ali i Geralta s igračem. Na kraju još ostaje atmosfera, ta neponovljiva atmosfera. Witcher 3 je ono u što je prvi dio trebao evoluirati i to je jasno tek nakon odigrane čitave trilogije. Stvarno predivna igra i serijal - čista desetka!
Roba.
Pazi sad ovo, sinoc nastavio igru a zadnji sejv Decembar 2015 :-)
Stvarno mi se igra trojka ali ne zelim da uletim tek tako, hocu da pohvatam sve konce. Uostalom na 28 sati sam, skupljam onih 10 kamenja za toranj u mocvari.
Borbu stvarno tesko probavljam ali je prica dobra.
Onda ide Witcher 2 pa konacno trojka sa ekstenzijama. Eh da, ovo mi je prvi susret sa serijalom.
Samo jako voltriz
Ako će trebati koji savjet, javi tu, jedan od dežurnih Witchera će ti pomoći.
voltriz kažeš završio si Personu 5 i oduševio si se, ali te sad za promjenu zanima kako RPG izgleda iz ugla europske RPG kreme. Pošteno.
ono bolje :
Hhahah priznam kriv sam. Navukao me FicoLegend na WRPG, izopcen sam iz crkve Nediljkove
Samo se ti drži istočnoeuropskih igara, nema boljih atmosfera.
Samo da javim da je Witcher davno zavrsen kao i Wither 2 ali Roche's path. Poceo sam i Iorveth's path ali sam napravio dugu pauzu pa ne znam kada to zavrsit.
voltriz i kako napreduje witchering? imao si fore pola godine
@Fico naisao sam na jedan zgodan komentar i slazem se s njim sto bi trebalo zadrzati u remakeu:
- the alchemy system
- the skill tree
- the different combat styles
- the grim atmosphere
- the possibility to have a neutral path
- the night/day cycles for the creatures and encounters
- the minimalist inventory and craft system